Afhangen op het KNLTB afhangbord

Een tennisbaan afhangen via het digitale afhangbord
In de hal van het clubhuis hangt rechts aan de muur een ‘touchscreen’ met een kaartlezer.
Met behulp van je eigen KNLTB ledenpas kun je daarop banen afhangen. Het ‘touchscreen’ scherm bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Wanneer je de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich. Je kunt binnen 20 seconden een baan afhangen.

De basis van het systeem vormt de ledenlijst van de KNLTB en een internetverbinding. De ledenpas met foto wordt op het scherm weergegeven bij je reservering. Je kan zelf je foto vervangen via de KNLTB ClubApp.
Het digitale afhangbord is volledig geïntegreerd met de KNLTB ClubApp.

Introducés
Je kan je met je eigen (geldige) KNLTB pas je introducé aanmelden. Zie ook het Introducéreglement 

Tijden
Het digitale afhangbord is iedere dag te gebruiken tussen 9:00 uur en 23:00 uur (afhankelijk van jeugd- of senior-lidmaatschap) Er kan afgehangen worden voor 2, 3 of 4 personen. De speelduur is voor een enkelspel 30 minuten, 45 minuten voor een dubbelspel en 60 minuten voor de laddercompetitie.  Zie ook het Baanreglement 

Reclame touchscreen
Om de kosten laag te houden, zijn we verplicht om reclame op het touchscreen toe te staan.

Enkele belangrijke tips

  • Je kunt alleen afhangen met je eigen pasje. Ben je die vergeten: er geen reserve pasjes aanwezig in baan9 . Controleer dus altijd even voor je naar de club gaat of je je pasje bij je hebt.
  • Je kunt pas afhangen in het systeem als je gerechtigd bent tot spelen. Je hebt dus je contributie betaald en je hebt de beschikking over je KNLTB-ledenpas. Is dat niet het geval, neem dan eerst contact op met de ledenadministratie. Want als je niet betaald hebt, is je pas geblokkeerd en krijg je de blokkeer-reden op het scherm te zien en kan je dus niet spelen!
  • Doet je pasje het niet dan kan het zijn dat de magneetstrook bevuild is. Maak dit dan met je adem een beetje vochtig en haal het zachtjes langs je kleding. Let op dat je de magneetstrook niet beschadigd. Houd het pasje ook weg van magnetische velden net als je bankpasje. Probeer ook altijd even een pasje van een ander om te kijken of die het wel doet.
  • Heb je toch problemen, vraag dan even hulp aan een ander lid op het park. Blijven de problemen zich voordoen, neem dan contact op met de ledenadministratie. 

Veel tennisplezier!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059