Even voorstellen

Algemeen
De Heemskerkse Tennisvereniging Assumburg (HTVA) is opgericht op 22 november 1976. Het park, dat als één van de mooiste in de omgeving geldt, is 1 april 1977 in gebruik genomen en bestaat uit 8 verlichte gravelbanen.
In de winter van 2004/2005 is het hele park (banen, hekwerk en bestrating) gerenoveerd.

De HTV Assumburg is aangesloten bij de KNLTB. Ieder lid van Assumburg is ook lid van de KNLTB. Het lidmaatschapsbewijs geeft recht op deelname aan in KNLTB verband georganiseerde toernooien en competities.
De KNLTB heeft het land onderverdeeld in een aantal regio’s. Wij maken deel uit van de regio NoordWest, welke op haar beurt weer bestaat uit drie districten. Wij vallen onder het district Noord-Holland Noord (NHN). Het district organiseert o.a. competities, toernooien en trainingen voor dit gebied.

De grond hebben wij in erfpacht van de gemeente Heemskerk. Sinds 1999 zijn het clubhuis en de kleedkamers ons eigendom. Ook de banen, baanverlichting en inventaris zijn eigendom van de vereniging.

Onze vereniging kenmerkt zich door veel gezelligheid en een groot deel zelfwerkzaamheid.

Lid worden
Iedereen die dat wil kan lid worden bij onze vereniging. Alle informatie over het lidmaatschap hebben we op een aparte bladzijde bijeengebracht. Om lid te worden kunt u op de knop klikken rechts bovenaan.

Jeugd
Er zijn ongeveer 90 kinderen in de leeftijdsklasse van 6 t/m 17 jaar lid van onze vereniging. Je vind er dus altijd wel iemand in dezelfde leeftijd waarmee je gezellig kunt tennissen of competitie spelen.

Tennisles
De clubtrainers zijn Peter Pollé en Erik-Jan Ras, voor alle tennislessen kunt u bij hen terecht.

Tennispark
Het park is geopend van april tot hoelang het weer het toelaat.

Roken:
en sport gaan eigenlijk niet samen. Roken is verboden in alle openbare ruimten en de horeca sinds oktober 2014, dus ook bij ons in baan 9. Probeer daarom zo min mogelijk te roken rondom het clubhuis en langs de banen. Ruim de sigaretten afval op in de daarvoor bestemde bakken.  Let op de ‘verboden te roken tijden’  Deze tijden zijn tijdens de speelrechten van de jeugd en tijdens de competitie of toernooien waarbij de jeugd aan het tennissen is.

Bankrekening
Ons bankrekeningnummer is NL72RABO0326260005

Open Assumburg toernooi
In de eerste week van Augustus (week 32) wordt ieder jaar het Open Assumburgtoernooi gehouden. Hier wordt gespeeld in de categorieën 8 tot en met 3. Het toernooi telt een verliezersronde en wordt druk bezocht.

Competitie spelen
In de maanden april en mei worden er op het park van Assumburg op meerdere dagen verschillende competities gespeeld in de voorjaarscompetitie. In de maanden september en october wordt de najaarscompetitie gespeeld, ook in verschillende onderdelen.

Sponsoring
Het is ook mogelijk de vereniging te sponsoren.

Statuten en Huishoudelijk reglement
De Statuten zijn gewijzigd op de algemene ledenvergaderingen van 9 en 16 februari 2010.
Het Huishoudelijk reglement is voor het laatst aangepast op de algemene ledenvergadering van 8 februari 2011.
Hieronder vindt u een link naar de meest recente versies van onze statuten en het huishoudelijk reglement.

Beleidsplan
Op de jaarvergadering van 2014 is besloten dat we dit beleidsplan handhaven tot 01-01-2020. Ook hiervan treft u hieronder een link aan.

Statuten Akte van statutenwijziging incl. handtekening(website versie) minuutakte.pdf HUISHOUDELIJK REGLEMENT.pdf Beleidsplan HTV Assumburg 2014 tot 1 januari 2020..pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059