Jeugd Algemene informatie en contributie

Leuk dat je interesse hebt in tennisvereniging H.T.V. Assumburg!
De vereniging telt ongeveer 90 jeugdleden, variërend in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar. De belangen van de jeugd worden behartigd door de Jeugdcommissie. Deze commissie bestaat uit vijf commissieleden, die zich de volgende taken ten doel stellen: het organiseren van de training, de competitie, de jeugdclubkampioenschappen, diverse toernooien en de racketmiddag op woensdag.
 
Junioren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar zitten in een lastige fase voor wat betreft sport. School gaat voor en vraagt veel tijd en inspanning. Het voordeel van tennis is, dat je bij tennis, uitzonderd de lessen, de tijd zelf kunt indelen. De openingstijden van het park zijn ruim, waardoor je niet aan vaste tijden vastzit.
Tennis kun je namelijk op elk moment van de dag beoefenen.
 
Het bestuur en de Jeugdcommissie van Tennisvereniging Assumburg wensen kind en ouder veel tennisplezier!

Proefles
Ben je benieuwd naar de tennissport? Wil je een keertje komen voor een proefles? Ben je samen met een vriendje of broertje/zusje? Iedereen is van harte welkom bij H.T.V. Assumburg.
Je kan nu direct op meedoen op:
Woensdag van 16.30 tot 17.30 uur 
 
Heb je vragen of kan je niet wachten om een keertje mee te doen? Mail dan naar [email protected]

Lidmaatschap H.T.V. Assumburg:
Via deze link kun je je inschrijven voor het clublidmaatschap bij H.T.V. Assumburg.
Let wel op: je moet wel lid zijn van de vereniging om deel te mogen nemen aan de tennistrainingen.
 
De training:
Om de jeugdleden vertrouwd te maken met de tennissport en om hun motivering te stimuleren, is het wenselijk dat de jeugdleden tennistraining volgen bij Peter Pollé en Erik-Jan Ras.
• De zomertrainingen vinden plaats bij H.T.V. Assumburg. De wintertrainingen vinden binnen plaats in het Sportcentrum Heemskerk.
• In de kosten van de jeugdtraining zal deels door de vereniging worden bijgedragen. Deze bijdrage is al in het tarief verrekend.
• De tennistrainingen op onze vereniging worden verzorgd door dPeter Pollé en Erik-Jan Ras.
• De Jeugdcommissie zorgt voor de organisatie van de gehele jeugdtraining. Voor aanmeldingen en vragen over de jeugd en jeugdtrainingen kunt u contact opnemen door een email te versturen sturen naar het volgende emailadres: [email protected]
• Jaarlijks worden door de jeugdcommissie, in overleg met de clubtrainer, jeugdspelers geselecteerd, om deel te nemen aan de selectietraining.

Contributie:
De kosten voor een lidmaatschap bedragen:

Junioren t/m 8 jaar: € 40,00 per jaar
Junioren 9 t/m 12:

€ 60,00 per jaar (Het betreft het kalenderjaar waarin je 9 gaat worden, peildatum 1 januari)

Junioren 13 t/m 17: € 80,00 per jaar (Het betreft het kalenderjaar waarin je 13 gaat worden, peildatum 1 januari)
Inschrijfgeld:

€ 15,00 wat eenmalig is.

Het junior lidmaatschap is t/m 17 jaar. Het jaar waarin je 18 jaar gaat worden ben je Senior volgens het reglement van de KNLTB.

Via dit aanmeldingsformulier: https://www.htvassumburg.nl/lid-worden kan je je inschrijven voor het clublidmaatschap bij H.T.V. Assumburg.

Betaling contributie en trainingsbijdrage:
De betaling van de trainingen gebeurt in 2 termijnen. In juni wordt de eerste termijn geïncasseerd voor de zomertrainingen. De tweede termijn, de wintertraining, wordt in december geïncasseerd.
De contributie wordt half maart geïncasseerd. Alle incasso’s worden door de penningmeester van H.T.V. Assumburg gedaan. Twee weken voordat er wordt geïncasseerd, ontvangt u een vooraankondiging middels een e-mail.

ClubApp
Het is namelijk zo dat de HTV Assumburg sinds enige tijd een eigen ClubApp heeft, de KNLTB ClubApp.
Als je deze app gebruikt, kun je direct kennisnemen van belangrijk clubnieuws. Je krijgt dit nieuws n.l. aangeleverd via een push-bericht.
Daarnaast is je rating in te zien en bijgewerkt met je laatste resultaten.
Je uitslagen van de competitie staan er ook in verwerkt en je kunt andere teams als favoriet toevoegen.
Dat geldt ook voor je resultaten die je in een toernooi hebt gehaald.
Je kunt tennismaatjes zoeken en je kunt andere leden vinden binnen onze vereniging en uitnodigen om te tennissen.
Je ziet. Er zijn een heleboel voordelen Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. Het is dus bijzonder handig de ClubApp op je mobiele telefoon of tablet te installeren.
 
Waar vind ik mijn inloggegevens voor de ClubApp?
Via het mailadres wat bekend is bij de club heb je de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen, als je dat nog niet hebt.
Met dat wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. 
https://www.htvassumburg.nl/knltb_clubapp

Voor alle vragen, ideeën of opmerkingen ten aanzien van de jeugd, kan je terecht bij de jeugdcommissie. Het email adres is: [email protected]

De commissie kan niet zonder vrijwilligers. Wil je af en toe helpen bij hele leuke activiteiten of wil je actief zijn als commissielid en de toekomst van onze club op weg helpen? Het is echt zo leuk om te doen. Niets mooier dan jeugd die met passie op onze club rondloopt!

Jeugdinformatieboekje
In onderstaand jeugdinformatieboekje van 2019 vind u alle zaken die van belang zijn voor de jeugd in een handig overzicht.

Jeugd informatieboekje 2019.pdf Tenniskids folder KNLTB.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk