Jeugd Algemene informatie

Leuk dat je interesse hebt in tennisvereniging H.T.V. Assumburg!
De vereniging telt ongeveer 70 jeugdleden, variërend in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar. De belangen van de jeugd worden behartigd door de Jeugdcommissie. Deze commissie bestaat uit vier commissie leden, die zich de volgende taken ten doel stellen: het organiseren van de training samen met de trainers, de competitie, de jeugdclubkampioenschappen, diverse toernooien.

Junioren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar zitten in een lastige fase voor wat betreft sport. School gaat voor en vraagt veel tijd en inspanning. Het voordeel van tennis is, dat je bij tennis, op uitzondering van de lessen, de tijd zelf kunt indelen. De openingstijden van het park zijn ruim waardoor je niet aan vaste tijden vastzit. Tennis kun je namelijk op elk moment van de dag beoefenen.

Het bestuur, de jeugdcommissie en de clubtrainers van Tennisvereniging Assumburg wensen kind en ouder veel tennisplezier!

Proefles
Ben je benieuwd naar de tennissport? Wil je een keertje komen voor een proefles? Ben je samen met een vriendje of broertje/zusje? Iedereen is van harte welkom bij H.T.V. Assumburg.
Heb je vragen of kan je niet wachten om een keertje mee te doen? Mail dan naar: [email protected] 

Lidmaatschap H.T.V. Assumburg
Via dit https://www.htvassumburg.nl/lid-worden  kan je je inschrijven voor het clublidmaatschap bij H.T.V. Assumburg.
Let wel op: je moet wel lid zijn van de vereniging om deel te mogen nemen aan de tennistrainingen.

Actie 2022

  • Jeugd t/m 8 jaar: Kids Sport en Spel tennismiddagen. Op een leuke manier kennismaken met tennis en balsporten. Woensdag- en/of vrijdagmiddag van 15:00 uur tot 16:00 uur.
    4 lessen voor slechts € 12,50
  • Junioren 9 t/m 21 jaar: 4 kennismakingslessen voor slechts € 20,-.

De training
Om de jeugdleden vertrouwd te maken met de tennissport en om hun motivering te stimuleren, is het wenselijk dat de jeugdleden tennistraining volgen bij de Peter Pollé en Erik-Jan Ras.
Elke dag na schooltijd worden er jeugdlessen gegeven. De kinderen worden ingedeeld op niveau en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met vriendjes en vriendinnetjes. Plezier in het tennis en plezier met elkaar op de baan is bij ons heel belangrijk. De trainingen zijn wekelijks, met uitzondering van de (school)vakanties periodes.

  • De tennistrainingen op onze vereniging worden verzorgd door Peter Pollé en Erik-Jan Ras.
  • De zomertrainingen vinden plaats bij H.T.V. Assumburg. De wintertrainingen vinden binnen plaats plaats in het Sportcentrum Heemskerk. Wil je in de winter twee keer trainen, Dat kan. Dit vindt dan buiten plaats bij H.T.V. Assumburg. 
  • In de kosten van de jeugdtraining zal deels door de vereniging worden bijgedragen. Deze bijdrage is al in het tarief verrekend.
  • De clubtrainers zorgen voor de organisatie van jeugdtraining. 

Voor aanmeldingen en vragen over de jeugd en jeugdtrainingen kunt u contact opnemen door een e-mail te versturen sturen naar het volgende email adres: [email protected] of naar www.topptenntennis.nl 

Contributie 2022
De kosten voor een lidmaatschap bedraagt:

Junioren t/m 8 jaar € 40,-. per jaar
Junioren 9 t/m 12 € 60,-. per jaar Het betreft het kalenderjaar waarin je 9 gaat worden
Junioren 13 t/m 17 € 85,-. per jaar Het betreft het kalenderjaar waarin je 13 gaat worden
Jongvolwassenen 18 t/m 21 € 115,-. per jaar Het betreft het kalenderjaar waarin je 18 gaat worden
Inschrijfgeld € 15,-. wat éénmalig is

Het Junior lidmaatschap is t/m 17 jaar, het jaar waarin je 18 gaat worden ben je Senior volgens het reglement van de KNLTB. Echter heeft H.T.V. Assumburg een speciale regeling voor de senior leden t/m 21 jaar. Deze noemen wij jongvolwassen leden. Deze leden mogen nog onder het jeugdtarief trainen.

Via dit aanmeldingsformulier https://www.htvassumburg.nl/lid-worden kan je je inschrijven voor het clublidmaatschap bij H.T.V. Assumburg.

Betaling contributie en trainingsbijdrage:

  • De betalingen van de trainingen gebeurt in 2 termijnen. In juni wordt de eerste termijn geïncasseerd voor de zomertrainingen. Het tweede termijn, de wintertraining, wordt in december geïncasseerd.
  • De contributie wordt half maart geïncasseerd. Alle incasso’s worden door de Penningmeester van H.T.V. Assumburg gedaan. Twee weken voordat er wordt geïncasseerd, ontvangt u voor aankondiging middels een e-mail.

ClubApp
HTV Assumburg heeft sinds enige tijd een eigen ClubApp heeft, de KNLTB ClubApp.
Als je deze app gebruikt, kun je direct kennisnemen van belangrijk clubnieuws. Je krijgt dit nieuws n.l. aangeleverd via een push-bericht.
Daarnaast is je rating in te zien en bijgewerkt met je laatste resultaten.
Je uitslagen van de competitie staan er ook in verwerkt en je kunt andere teams als favoriet toevoegen.
Dat geldt ook voor je resultaten die je in een toernooi hebt gehaald.
Je kunt tennismaatjes zoeken en je kunt andere leden vinden binnen onze vereniging en uitnodigen om te tennissen.
Je ziet. Er zijn een heleboel voordelen Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. Het is dus bijzonder handig de ClubApp op je mobiele telefoon of tablet te installeren.

Waar vind ik mijn inloggegevens voor de ClubApp?
Via het e-mailadres wat bekend is bij de club heb je de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen, als je dat nog niet hebt.
Met dat wachtwoord kun je inloggen in de ClubApp. 
https://www.htvassumburg.nl/knltb_clubapp

Jeugdinformatieboekje
In onderstaand jeugdinformatieboekje van 2022 vindt u alle zaken die van belang zijn voor de jeugd in een handig overzicht.

Voor alle vragen, ideeën of opmerkingen ten aanzien van de jeugd, kan je terecht bij de jeugdcommissie. Het email adres is: [email protected] 

De commissie kan niet zonder vrijwilligers. Wil je af en toe helpen bij hele leuke activiteiten of wil je actief zijn als commissielid en de toekomst van onze club op weg helpen? Het is echt zo leuk om te doen. Niets mooier dan jeugd die met passie op onze club rondloopt!

 

 

Tenniskids folder KNLTB.pdf Jeugd informatieboekje 2022.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059