Jeugd Algemene informatie en contributie

Leuk dat je interesse hebt in tennisvereniging H.T.V. Assumburg!
De vereniging telt ongeveer 90 jeugdleden, variërend in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar. De belangen van de jeugd worden behartigd door de Jeugdcommissie. Deze commissie bestaat uit vijf commissie leden, die zich de volgende taken ten doel stellen: het organiseren van de training, de competitie, de jeugdclubkampioenschappen, diverse toernooien en de racketmiddag op woensdag.
 
Junioren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar zitten in een lastige fase voor wat betreft sport. School gaat voor en vraagt veel tijd en inspanning. Het voordeel van tennis is, dat je bij tennis, op uitzondering van de lessen, de tijd zelf kunt indelen. De openingstijden van het park zijn ruim, waardoor je niet aan vaste tijden vastzit.
Tennis kun je namelijk op elk moment van de dag beoefenen.
 
Het bestuur en de Jeugdcommissie van Tennisvereniging Assumburg wensen kind en ouder veel tennisplezier!
 
Lidmaatschap H.T.V. Assumburg:
Via onderstaand aanmeldingsformulier kan je je inschrijven voor het clublidmaatschap bij H.T.V. Assumburg.
Let wel op: je moet wel lid zijn van de vereniging om deel te mogen nemen aan de tennistrainingen.
 
De training:
Om de jeugdleden vertrouwd te maken met de tennissport en om hun motivering te stimuleren, is het wenselijk dat de jeugdleden tennistraining volgen bij de Tennisschool Claire Lablans.
• De zomertrainingen vinden plaats bij H.T.V. Assumburg. De wintertrainingen vinden binnen plaats in het Sportcentrum Heemskerk.
• In de kosten van de jeugdtraining zal deels door de vereniging worden bijgedragen. Deze bijdrage is al in het tarief verrekend.
• De tennistrainingen op onze vereniging worden verzorgd door de Tennisschool Claire Lablans.
• De Jeugdcommissie zorgt voor de organisatie van de gehele jeugdtraining. Voor aanmeldingen en vragen over de jeugd en jeugdtrainingen kunt u contact opnemen door een email te versturen sturen naar het volgende email adres: [email protected]
• Jaarlijks worden door de jeugdcommissie, in overleg met de clubtrainer, jeugdspelers geselecteerd, om deel te nemen aan de selectietraining.

Contributie:
De kosten voor een lidmaatschap bedragen:

Junioren t/m 8 jaar: € 40,00 per jaar
Junioren 9 t/m 12: € 60,00 per jaar (Het betreft het kalenderjaar waarin je 9 gaat worden, peildatum 1 januari)
Junioren 13 t/m 17: € 80,00 per jaar (Het betreft het kalenderjaar waarin je 13 gaat worden, peildatum 1 januari)
Inschrijfgeld:

€ 15,00 wat eenmalig is.

Het junior lidmaatschap is t/m 17 jaar. Je bent Senior, volgens het reglement van de KNLTB, in het jaar waarin je 18 jaar gaat worden.

Betaling contributie en trainingsbijdrage:
De betaling van de trainingen gebeurt in 2 termijnen. In juni wordt de eerste termijn geïncasseerd voor de zomertrainingen. De tweede termijn, de wintertraining, wordt in december geïncasseerd.
De contributie wordt half maart geïncasseerd. Alle incasso’s worden door de penningmeester van H.T.V. Assumburg uitgevoerd. Twee weken voordat er wordt geïncasseerd, ontvangt je een vooraankondiging middels een e-mail.

 
Jeugdinformatieboekje
In onderstaand jeugdinformatieboekje van 2019 vind u alle zaken die van belang zijn voor de jeugd in een handig overzicht.

Inschrijfformulier HTV Assumburg .pdf Tenniskids folder KNLTB.pdf Jeugdinformatieboekje 2017.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0251-230910

Address

Communicatieweg 2
1967 PR Heemskerk