Jeugd training

Trainingen:
​Tennis is een technische sport. Zonder vaardigheid om een bal goed te slaan gaat de lol er snel af. Die vaardigheid wordt primair ontwikkeld door training en daarom neemt training een belangrijke plaats in. Voor de start van het seizoen wordt iedereen in de gelegenheid gesteld zijn/haar kinderen op te geven voor de training.
​Er wordt zoveel als mogelijk rekening gehouden met opgegeven wensen voor wat betreft dagen, tijden en spelerscombinaties (dat laatste echter alleen als het niveau vergelijkbaar is). Aan de trainingen zijn kosten verbonden, die u verderop terug kunt vinden.

De trainingen, voor de jeugd tot en met 12 jaar, worden gegeven middels de richtlijnen van het Tenniskids programma die de KNLTB opgesteld heeft. De kleuren rood, oranje, groen en geel vormen de basis van de indeling van de jeugd. Deze kleuren staan symbool voor de verschillende fasen die de kinderen in het tennis doormaken. Verderop treft u een uitleg aan, over de richtlijnen van het Tenniskids programma. Meer informatie kunt u vinden op:
https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/jeugd/tenniskids/ 
Je kunt echter alleen trainingen volgen, indien je een lidmaatschap van de vereniging hebt.

Kosten en subsidie
De trainingen wordt deels financieel ondersteund door de vereniging, zodat het nog betaalbaar blijft voor de ouders. Dit betekent dat H.T.V. Assumburg een deel van de training betaalt.
Daarnaast worden de kosten van de tennisschool, de competitie en/of toernooien opgenomen in de jaarlijkse begroting van de jeugdcommissie. Ieder jaar wordt deze bijdrage opnieuw vastgesteld.  

Recreatieve activiteiten
Recreatief tennis is de basis voor de “brede” jeugd. Door het jaar heen wordt een aantal activiteiten georganiseerd om de jeugdleden naar de tennisbaan te “lokken”, ze recreatief te laten tennissen, plezier te laten hebben en ze in contact te brengen met andere kinderen. Daarmee ontstaat de basis voor “spontaan” tennis met elkaar, en een regelmatig bezoek aan de club.

Jeugd 5,6,7 of 8 jaar
Voor de jongste jeugd hebben we speciale sport- en spelmiddagen.
Onder leiding van ervaren sportdocenten en (tennis)trainers Peter en Erik-Jan, maak je kennis met allerlei sporten. Zo leer je ontdekken wat je leuk vindt. We maken het gezellig en sportief met elkaar.

Voor meer informatie klik hier.

​Tarieven zomertraining van de jeugd:
​Zomertraining buiten op H.T.V. Assumburg:
​Jeugd: € 125,-. voor 16 lessen van 60 minuten.
​Jeugd: € 175,-. voor 16 lessen van 2 keer een uur per week.

​Wintertraining wordt gegeven in de hal van het Sportcentrum Heemskerk:
​Jeugd: € 180,-. voor 18 lessen van 60 minuten

​Wintertraining wordt gegeven buiten op H.T.V. Assumburg:
​Jeugd: € 110,-. voor 14 buitenlessen van 60 minuten

Wil je een tweede keer trainen? Dat kan! De tweede training is een buitentraining op ons park.  De tweede training  zijn 14 lessen van 60 minuten en bedraagt dat € 110,-. 
Dus  18x in de hal en 14x buiten training kost normaal € 290,-. maar nu slechts voor maar  € 275,-
De maandwn februari en maart is er geen les wegens sluiting van het park. 

​Tarieven jongvolwassenen:
​Voor de jongvolwassenen 18 t/m 21 jaar is er een aparte regeling. Deze mogen tegen het jeugd tarief mee trainen. Dit gaat zowel om de jongvolwassenen recreanten als de jongvolwassenen selectie.

Tarieven zomertraining van de jongvolwassenen:
​Zomertraining buiten op H.T.V. Assumburg:
​Jongvolwassenen: € 125,-. voor 16 lessen van 60 minuten.
​Jongvolwassenen: € 175,-. voor 16 lessen van 2 keer een uur per week.

​Wintertraining wordt gegeven in de hal van het Sportcentrum Heemskerk:
​Jongvolwassenen: € 175,-. voor 18 lessen van 60 minuten

Wintertraining wordt gegeven buiten op H.T.V. Assumburg:
​Jongvolwassenen: € 110,-. voor 14 buitenlessen van 60 minuten

Wil je een tweede keer trainen? Dat kan! De tweede training is een buitentraining op ons park.  De tweede training  zijn 14 lessen van 60 minuten en bedraagt dat € 110,-. 
Dus  18x in de hal en 14x buiten training kost normaal € 290,-. maar nu slechts voor maar  € 275,-
De maand feb en maart is er geen les wegens sluiting van het park.

Aanmeldingsformulieren:
​Zomertraining:
​Via dit aanmeldingsformulier zomertraining​ kun je je inschrijven voor de jeugdlessen voor het zomerseizoen 2021. Dit formulier was tot eind februari 2021 beschikbaar.

Wintertraining:
​Via dit aanmeldingsformulier wintertraining: kun je je inschrijven voor de jeugdlessen voor het winterseizoen 2021/2022. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk