Assumburg Jeugdtenniskamp 2020

31 augustus 2020


Vrijdag 14 augustus was het zover, het Assumburg Jeugdtenniskamp 2020. Helaas door de onzekerheid van de corona was zowel de aankondiging als de organisatie kort dag, maar kunnen we terug kijken op een enorm geslaagd evenement.

Er hadden 26 jeugdleden in de leeftijd 6 tot en met 14 jaar ingeschreven die gezellig wilden overnachten op de HTV Assumburg in de kantine.

Vrijdagmiddag na ontvangst zijn we begonnen met een goede warming-up, waarna we tennisspel oefeningen op de baan hebben gedaan op de diverse niveaus. De hele erge hittegolf was gelukkig voorbij maar toch was het flink zweten en bracht de watersproeier en het buikglijden heerlijke verkoeling. Na de patatjes was het tijd voor de bonte avond. In gemengde teams (leeftijden door elkaar) moesten vragen worden beantwoord en opdrachten worden gedaan. Als afsluiting van de dag was er een vossenjacht door het park Assumburg. Wat hebben we gelachen en waren de vossen goed!

Wie kan dat zeggen dat ze hebben geslapen in de kantine van Assumburg??? WIJ…..nou ja slapen!

Zaterdagochtend was iedereen al weer vroeg wakker en na het ontbijt hebben we eerst alle spieren losgemaakt voor de tenniswedstrijden. In de middag zijn we met z’n allen naar het park Assumburg gelopen voor een 6-kamp. Van spijkerbroek hangen aan een brug, op een surfplank peddelen naar een boei, hindernisbaan, touwtrekken, voetballen tot aan het spel Kubbs. Jullie zijn allemaal winnaars!

Als organisatie willen wij jullie enorm bedanken voor jullie gezelligheid. Wat een leuke groep bij elkaar en zo goed samengewerkt. Ook een dank aan de vossen, de slapers en alle andere alle vrijwilligers voor hun bijdrage. Ben je benieuwd naar een terugblik, bekijk dan de foto's op onze website.

Tot volgend jaar!

Linda, Melissa, Simone, Leonie & Jaap Jan

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk