Assumburg Jeugdtenniskamp 2021

23 juni 2021


Voor de jonge tennissers is er aan het einde van de zomervakantie een gevarieerd programma samengesteld dat jullie niet snel zullen vergeten. Een echt Assumburg Jeugdtenniskamp! Een tweedaags evenement met een mix van tennis, plezier, clubgevoel en nog veel meer. Heb jij er ook zin in? 
 
Wat: tweedaags jeugdtenniskamp 
Wie: Junioren t/m 16 jaar 
Wanneer: vrijdag 20  & zaterdag 21 augustus 2021
Waar: kantine HTV Assumburg
Aanvang: 12.30 uur na de lunch (vrijdag)
Einde: 16.00 uur (zaterdag) 
Kosten: 20 euro via automatische incasso
Aanmelden: t/m 8 augustus 2021 of bij het bereiken van 30 inschrijvingen 

Wees er snel bij.
We overnachten met z’n allen een nachtje in de kantine. Vanwege beperkte ruimte in de kantine zijn we helaas genoodzaakt om een maximum aantal van 30 deelnemers vast te stellen. Ook wij vinden dat vervelend, maar vol is helaas echt vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Wil je echt niet blijven slapen, dan kun je toch deelnemen en geef dit aan op het inschrijfformulier. 

Inschrijven 
Meld je aan door dit inschrijfformulier volledig in te vullen! Mogelijk hebben we assistentie nodig van ouders en dit kun je ook gelijk aangeven of je als hulpouder eventueel wilt helpen. Na het aanmelden ontvang je automatisch een bevestiging in je mailbox. Meer informatie over het programma en praktische zaken volgt in de week na sluiting van de inschrijving.

De kosten zullen automatisch worden geïncasseerd van het rekeningnummer dat bij HTV Assumburg bekend is. Met de aanmelding ga je akkoord met het plaatsen van foto op website en facebook.

Sportieve groeten namens Esther, Jaap Jan, Melissa, Mario & Linda

 

Nieuwscategorieën Jeugd Evenement

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk