Assumburg Jeugdtenniskamp 2021

27 augustus 2021


Vrijdag 20 augustus was het zover, het Assumburg Jeugdtenniskamp 2021. Voor de organisatie de 2de editie en we hadden er zin!

Er hadden 24 jeugdleden in de leeftijd 6 tot en met 16 jaar ingeschreven, die een sportief en gezellig kamp wilde meemaken en natuurlijk overnachten op HTV Assumburg in de kantine of in een tent.

Na de ontvangst zijn we vrijdagmiddag begonnen met een goede warming-up, waarna we onder leiding van tennisleraar Erik-Jan tennisoefeningen op de baan hebben gedaan op de verschillende niveaus. Mats Jager, Luna van Egmond en Daan Molenkamp hebben heel goed meegeholpen. Super bedankt!

Het weer was ons goed gezind. Uiteraard was er tijd voor de watersproeier en het buik glijden.
Het diner bestond uit heerlijk pizza’s die door Nils Mulders en assistent Fien Sinnige ter plaatse zijn gemaakt. In de avond hebben we, in gemengde teams, “levend stratego” gespeeld, een leuke quiz ronde in ons mooie kasteel (en naamgenoot) Slot Assumburg gedaan en als afsluiting van de dag een bonte avond gehad met DJ Mario.
 
Wie kan zeggen dat ze hebben geslapen in de kantine van Assumburg??? WIJ…..nou ja slapen!

Zaterdagochtend was iedereen al weer vroeg wakker en na het ontbijt hebben we eerst alle spieren losgemaakt voor de tenniswedstrijden. In de middag zijn we met z’n allen naar onze buurvereniging DSS gegaan voor beach ball activiteiten. In park Assumburg konden we allemaal afkoelen op SUP-boards, spijkerbroek hangen aan de brug, voetballen of gewoon lekker bijkomen en relaxen. 

Als organisatie willen wij jullie enorm bedanken voor jullie gezelligheid. Wat een leuke groep bij elkaar en zo goed samengewerkt. Ook een dank aan alle vrijwilligers voor hun bijdrage. Ben je benieuwd naar een terugblik, kijk dan op onze website. 

Tot volgend jaar! 

Esther, Linda, Melissa, Mario & Jaap Jan

Voor de foto's van het kamp klik hier.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk