Buitenseizoen verlengen op Assumburg

22 april 2022


Beste leden,

Waarschijnlijk hebben jullie het nieuws reeds vernomen dat zowel het Sportcentrum Heemskerk als Arthur Hoorn’s Racketcentre een gedeelte van de capaciteit van hun binnenbanen gaan afstoten. Dit betekent voor een grote groep van onze leden dat het moeilijk zal worden om in de winterperiode in een hal te gaan tennissen.

Gelukkig heeft HTV Assumburg ook niet stil gezeten. Het bestuur heeft geïnvesteerd in het onderhoud van onze banen door het aanstellen van een vaste groundsman. Hierdoor hebben wij de afgelopen 2 jaar laten zien dat het park tot laat in seizoen nog open was. Dit heeft geresulteerd dat wij de afgelopen 2 seizoenen maar 2 maanden dicht zijn geweest.

Tennis is een heerlijke buitensport en zeker in de wintermaanden is het goed mogelijk om op gravelbanen te tennissen. Groundsman Iwan zal, in samenwerking met de Parkcommissie, er wederom voor zorgen dat er in dit najaar en begin van de winter nog op ons park getennist kan worden. Uiteraard zolang de weersomstandigheden dit toelaten.

Verleng het seizoen samen met ons mee en blijf ook na september lekker buiten op Assumburg tennissen!

Met sportieve groet,
Het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059