Coördinator Tennisplezier

27 april 2021


Ik, Stefan Oud, ben vanuit mijn functie als coördinator tennisplezier het aanspreekpunt voor nieuwe leden. Als nieuw lid van onze mooie tennisclub kun je mij benaderen voor het beantwoorden van vragen maar ook om je wegwijs te maken binnen onze vereniging. Kortom, ik ben een coördinator, voor de (nieuwe) leden!

Het ontstaan van mijn functie komt onder andere voort uit een recent KNLTB onderzoek. Hieruit is gebleken dat veel nieuwe leden bij een tennisvereniging moeite hebben om de eerste jaren hun draai te vinden. Vaak komt dit omdat ze niet weten met wie ze kunnen tennissen en daarnaast nog te weinig leden van de club kennen om zich gebonden te voelen aan de tennisvereniging. Vanuit HTV Assumburg vinden wij het belangrijk dat je je als nieuw lid thuis voelt binnen onze club maar ook dat je veel plezier hebt en geniet van het tennisspel. Dit leidde tot de naam coördinator tennisplezier.

Als coördinator tennisplezier kom ik graag met jou in contact om inzicht te krijgen in jouw wensen en verwachtingen. Van hieruit kan ik je informeren over de mogelijkheden binnen HTV Assumburg op het gebied van het spelen van competitie, tennislessen, tennistoernooien en alle andere (georganiseerde) activiteiten. Zelf ben ik sinds 1989 een enthousiaste tennisspeler bij HTV Assumburg. Ik heb hierdoor korte lijntjes met de diverse commissies en een groot aantal spelers/speelsters binnen onze vereniging. Kortom, wil je meer weten over onze verenging of heb je vragen? Aarzel niet! En mail mij op: [email protected].

Sportieve groet,
Stefan Oud
Coördinator Tennisplezier HTV Assumburg
[email protected] 
06-14877262

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk