Een fantastische 1ste sponsordag bij H.T.V. Assumburg

12 oktober 2021

Afgelopen zaterdag werd er voor het eerst een sponsordag georganiseerd. Als blijk van waardering heeft het bestuur onze sponsoren uitgenodigd voor een tennisclinic. Deze clinic werd gegeven door onze gedreven clubtrainers Peter en Erik-Jan. 

Na de clinic was er een gelegenheid om de andere sponsoren beter te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Het was leuk om de te zien dat veel sponsoren, inclusief onze hoofdsponsor Intersport Veldhuis, gehoor gaven aan onze uitnodiging. 
Tevens gaat onze speciale dank uit naar het Sportfondsen zwembad en zwembad de Waterakkers, voor het verspreiden van onze kids sport, spel en tennismiddagen flyer. 

Op baan 5 is er zaterdag ook een gloednieuw winddoek opgehangen met het logo erop van onze kersverse sponsor PvExpert. Patricia en Antoon van Es, van harte welkom bij de leukste tennisvereniging van Heemskerk. 

Wij zijn trots op onze trouwe sponsoren! Bedankt voor de leuke en gezellige dag!
Intersport Veldhuis, Pascal Mooij bouwbedrijf, Duin hoveniers, De Klusseniers, PvExpert personeelsverloning, Van Ingen HiFi, Slagerij Besteman, PAN Totaalonderhoud, Optie 1 & Lubbers wonen & slapen.

Op naar volgend jaar en hopelijk zijn we dan met veel meer sponsoren!

Leo Venus

Nieuwscategorieën Evenement

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk