Goed nieuws: Park open tot 30 november , subsidie en 6-weekse cursus najaar.

01 september 2020


Beste leden,

Hopelijk zijn jullie allemaal nog in goede gezondheid! Wij hebben goed nieuws. Het bestuur heeft in overleg met de parkcommissie besloten dit jaar het seizoen te verlengen tot 30 november. De banen zijn minder intensief gebruikt door het uitvallen van de voorjaarscompetitie en toernooien. Wij zien dit als een mooi gebaar naar onze leden toe, wegens het onvoorzien later open gaan van ons park.

Subsidie Rabobank
De Rabobank heeft in het begin van de coronacrisis (middels het Rabobank Coöperatief Fonds) subsidies aan verenigingen beschikbaar gesteld die extra activiteiten ontplooiden tijdens de coronacrisis. In het totaal hebben wij een subsidie van €1600,- mogen ontvangen en daar zijn wij de Rabobank zeer dankbaar voor. Wij hebben met dit bedrag onder andere een deel van de 6-weekse voorjaarscursus gefinancierd, waardoor wij de cursus voor een zeer scherp tarief konden aanbieden. De vele positieve reacties op de voorjaarscursus maakt dat het bestuur deze cursus graag nogmaals wil aanbieden in het najaar.

6-weekse cursus najaar
Het zullen intensieve trainingen zijn waarbij de technische en tactische elementen van het tennisspel beiden aan bod komen. De 6-weekse cursus van een vol uur per week is zowel een mooie gelegenheid voor alle leden om hun tennisvaardigheid aan te scherpen als om kennis te maken met onze nieuwe clubtrainers.

Lesduur: 60 minuten
Trainers: Peter Pollé en Erik-Jan Ras
Kosten:  € 82,50 p.p. bij 4 personen of voor € 165,- p.p. bij 2 personen
Startdatum: Vanaf 05-10-2020
Inhaal mogelijkheid: In geval van regen zal er 1x worden ingehaald

Aanmelden kan door voor 13 september te mailen naar [email protected]. Graag je naam, telefoonnummer, beschikbaarheid en eventueel tennismaatje(s) in de mail vermelden. Hieronder staat op welke dagdelen de cursus aangeboden wordt en voor welke doelgroep het geschikt is.

Just do it!

Met sportieve groet,

Namens het bestuur
Leo Venus

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk