Het vader-zoon toernooi (nieuwe datum!!)

16 augustus 2019


Na de succesvolle eerdere twee edities, staat zondag 8 september a.s. het vader-zoon toernooi op het programma. Een unieke kans om na al die jaren eens naast je vader of zoon op de tennisbaan te staan! Op speelse wijze zullen er wedstrijden worden gespeeld tussen koppels van vaders en zonen, we zorgen voor een hapje en uiteraard wordt er na ‘afloop’ gezellig een biertje gedronken.
 
Wij nodigen leden van HTV Assumburg uit maar ook vaders en/of zonen van andere clubs zijn van harte welkom om deze gezellige en sportieve avond. Tenniservaring is geen vereiste, daar zal tijdens de indeling van de wedstrijden rekening mee worden gehouden. Het spreekt voor zich dat op deze avond alles in het teken zal staan van vaders, zonen en echte ‘mannendingen’.
Wil je heel graag meedoen maar lukt het jou om wat voor reden dan ook niet om met je vader of zoon te spelen? Stuur ons dan een e-mail met daarin een steengoede motivatie waarom jij vindt dat jij er toch bij moet zijn en met wie je wilt spelen. Wie weet maken wij dan voor jullie een uitzondering…
 
Schrijf je vóór 1 september 2019 in via een mailtje naar: [email protected]. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en speelsterkte van jou en je jouw partner.
 
Alles nog even onder elkaar:
 
Datum: zondag 8 september 2019
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Aanvang: 14:00 uur
 
Tot dan!
 
Sportieve groet,
Michael, Bart, Jeffrey en Stefan

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk