Let op met dubbelen

12 mei 2020


Het vrij tennissen is sinds gisteren weer toegestaan, mits H.T.V. Assumburg aan een aantal voorwaarden voldoet. Wij zien echter toch dat men digitaal een baan reserveert voor 4 leden op tijden dat er geen toezichthouder aanwezig is. Dit betreuren wij!
Voor de regels hierover, verwijzen we naar de website. Daar staat alles vermeld onder Covid-19 en daar vind je een nadere toelichting op de voorwaarden waaraan onze vereniging moet voldoen. Daar geven we ook de belangrijkste voorwaarden aan en ook de wijze waarop we dat binnen H.T.V. Assumburg hebben ingevuld.
 
Het bestuur geeft toestemming om te gaan dubbelen op bepaalde uren, mits er een toezichthouder aanwezig is. Is deze er niet, dan mag er niet gedubbeld worden!

Als vereniging gaan we ervanuit dat iedereen zijn eigen verantwoording neemt om de vereniging niet in diskrediet te brengen, dit met alle consequenties van dien.
 
Dus nogmaals, hou je aan bovenstaande regels, zodat iedereen weer lekker kan tennissen. Wij (bestuur, trainers, en toezichthouders) willen niet als politieagent optreden. Alleen samen zorgen we ervoor dat ‘veilig’ sporten weer mogelijk is.
 
Ook attenderen wij jullie erop dat handhavers van de Gemeente Heemskerk toezicht houden. Mocht u toch dubbelen zonder dat er een toezichthouder aanwezig is, dan is uiteraard de boete voor uw eigen rekening.
 
Bedankt voor al uw geduld en begrip!

Nieuwscategorieën Corona en onze vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk