Nieuwe seizoen tennisladder start 4 april! Op jouw niveau - wanneer je wilt - zo vaak je wilt

28 maart 2022


Beste clubgenoot
 
Hebben jullie ook weer zo’n zin om een partijtje te spelen? Zeker met het mooie weer van de afgelopen weken! Maar tegen wie?

Op maandag 4 april start het nieuwe seizoen van de laddercompetitie. De clubladder is een leuke en snelle manier om nieuwe tennismaatjes van jouw niveau op de club te ontmoeten. Meld je aan voor of de dubbel of het enkelspel en binnen 2 weken speel je je eerste wedstrijd. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. Aan het begin van de volgende ronde ontvang je een email met contactinformatie van je tegenstander en hoe je de wedstrijd in kan plannen. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten.

Spelregels
Je speelt 60 minuten en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd opnieuw aanmelden.

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen
Je kunt het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Speel je ook mee? Meldt je nu aan!

    Link enkelspel
    Link dubbelspel

Veel speelplezier!

Annelies Krol
[email protected] 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059