Nieuws over verschillende zaken

02 juni 2021


Beste Assumburgers,
In deze brief word je geïnformeerd over de volgende zaken:

 • Baan9 Open
 • Inkoop baan9
 • Bardiensten
 • Interne competitie
 • Kasteelcup
 • Clubkampioenschappen
 • Ouder kind toernooi
 • VrijMiBo
 • Statiegeld op petflessen

Baan9 Open
Yes!!! Het is zover, vanaf 5 juni mag Baan9 weer open!! Wij zijn ontzettend blij dat het eindelijk weer mogelijk is om je drankje in Baan9 te bestellen en te nuttigen. Hier heeft iedereen naar uitgekeken. 
Openstelling Baan9 is nog wel met voorwaarden:

 • Terras en Baan9 open tot 22:00 uur
 • Max. 50 personen op een terras of in Baan9
 • Volwassen houden 1,5 meter (uitzondering 1 huishouden) en maximaal 4 personen aan een tafel
 • Kleedkamer en douches mogen weer open

Zodra wij meer informatie van de KNLTB hebben ontvangen zullen wij het protocol van baan9 bijwerken.

Inkoop Baan9
Wij zijn ontzettend blij om te kunnen vermelden dat Paul Duin en Andries Toutenhoofd de nieuwe inkopers van Baan9 zijn! 
Paul en Andries zijn al enthousiast aan de slag gegaan. Wij wensen hen heel veel succes met hun nieuwe taak. Wil jij ook iets voor de vereniging betekenen?  Stuur dan een e-mail naar: [email protected]   

Bardiensten  
Dit betekent dat we met aankomende versoepelingen, ook de bardiensten in het systeem gaan zetten. 
We gaan ervan uit, dat dit seizoen de versoepelingen zo blijven, dat iedereen aan zijn bardienstverplichting van 4 punten zal komen. Zie hieronder een overzicht van de huidige bardiensten en de toekenning van punten: 

 • Reguliere bardienst 3,5 uur                            2 punten
 • Bardienst einde sluit langer dan 3,5 uur        4 punten (open toernooi)
 • Bardienst buiten terras                                   1 punt
 • Reguliere schoonmaakdienst                         2 punten
 • Corona schoonmaakdienst                            1 punt

Bart Frens, onze bardienstcoördinator zal de bardiensten in het systeem gaan zetten. We hebben hier nog even voorbereidingstijd voor nodig. Maar het is natuurlijk wel uiterst belangrijk dat de bardiensten ingevuld gaan worden en niet dat iedereen blijft afwachten.  
Het is in het belang van iedereen dat er bardienst aanwezig is! Zeker na een tijd dat er zo weinig mogelijk was.  Dus schrijf je in voor de bardiensten, zodra je een uitnodiging ontvangt.

Interne competitie
Daar dat de competitie niet is doorgegaan, is het initiatief gestart voor een interne competitie voor alle competitie teams. De eerste “competitie dag” is al gespeeld en was zeer geslaagd. Een echte competitie dag met een hoop gezelligheid! Zelfs de taart en de hapjes waren aanwezig. 
Wij vinden het ontzettend leuk dat Jaap Jan Kleef en Niels Quist dit initiatief hebben opgepakt! Heren bedankt voor jullie inzet!
Helpen jullie de mannen met de barbezetting? De interne competitie wordt gespeeld op zaterdag 5-12-19-26 juni en 3 juli.

Kasteelcup
De organisatie van het open toernooi  is voorzichtig begonnen met voorbereidingen van de Kasteelcup. Natuurlijk kunnen we niets alles vooruitzien, maar zoals het er nu naar uitziet, zetten wij erop in dat in week 32 de Kasteelcup op onze mooie park plaats vindt. Dus noteer alvast 7 t/m 15 augustus in je agenda.

Clubkampioenschappen en jeugdclubkampioenschappen
Ook gaan we ervan uit dat dit jaar weer de (jeugd)clubkampioenschappen plaats kunnen gaan vinden. Deze zullen voor zowel de jeugd, als voor de senioren van 4 t/m 12 september gehouden worden. Dus hou ook hiervoor ook  een plekje vrij in je agenda.

Ouder kind toernooi
Zondag 13 juni organiseren we een ouder kind toernooi. Iedereen mag komen tennissen. De jeugdleden mogen hun vader, moeder, oom, tante, opa of oma meenemen. De seniorleden mogen hun kinderen, neefjes nichtjes, kleinkinderen etc. meenemen. 
Kom gezellig met elkaar tennissen. Het start om 10:00 uur.

VrijMiBo
De vrijdagmiddag borrel, was zeker gezellig, maar door de harde wind was het niet zo uitnodigend om te komen. Zeker omdat Baan9 ook nog niet open was. 
We hebben wel vele enthousiaste reacties ontvangen, dat het leuk is als het vaker georganiseerd zal worden. Bij deze zal er vrijdag 11 juni weer een VrijMidBo georganiseerd worden. Kom jij ook? 

Statiegeld op petflessen:
Vanaf 1 juli 2021 verandert de wetgeving van het statiegeldsysteem. Op kleine plastic (PET-) flessen van water en frisdranken komt dan € 0,15 statiegeld. Wat dit voor Assumburg betekent lees je hier.

Met sportieve groet,
Het bestuur 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk