Nieuwsberichten

17 april 2021


Corona update: Helaas mag terras nog niet open!
De huidige maatregelen zijn verlengd t/m 20 april. Maar het bestuur heeft wel alvast de bloementjes buiten gezet. Het terras is gereed voor de opening!

Helaas zijn wederom de versoepelingen uitgesteld. Hierdoor mogen we na een partijtje tennis nog steeds geen gebruik maken van het terras. Maar als straks het terras open mag, dan ziet het terras er een stuk gezelliger uit. Mede dankzij Olaf de Ruyter en Kwekerij Sap.

Als de plantjes erg dorstig uitzien, mag je ze uiteraard water geven. De gieter staat in de sponzenbak. Deze bevindt zich ter hoogte van baan 2, bij de wasbak. 

 

Renewaball container
Dit is een inzamelcontainer waar alleen afgedankte tennisballen in mogen. Renewaball maakt van deze oude tennisballen weer nieuwe ballen. Dus laat je oude ballen hierin achter. Twee jaar lang, en tweemaal per jaar zal de container gratis worden geleegd.
Wil je de container s.v.p. laten staan waar deze staat? De container moet namelijk droog staan. Bedankt hiervoor! 

Inlooptrainingen en tennis je fit
Heb je je nog niet ingeschreven voor de tennislessen, maar wil je er zo nu en wel een les volgen? Dan is dit iets voor jou! Klik hier voor meer informatie. 
Leden
Als je als ‘Assumburger’ een nieuw lid aanbrengt, ontvang je € 10,-. per nieuw aangemeld lid. Dit bedrag wordt op je KNLTB-pas gestort. 

 

Oude rackets
Om de drempel voor nieuwe leden zo klein mogelijk te maken zijn wij op zoek naar tennisrackets. Zodat we ze ook voor de eerste keer een racket kunnen aanbieden. Ook bij het organiseren van eventuele clinics hebben we dan een aantal rackets beschikbaar. Dus heb je nog oude tennisrackets in je kast liggen, waar je toch niets mee doe. Lever deze in. In het halletje van baan 9 staat een krat, waar je de racket(s) kunt achterlaten. Alvast bedankt!

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk