Organisatie racketavond iets gewijzigd

12 april 2021


Afgelopen en woensdag hebben we de 1e racketavond van het seizoen gehad. De organisatie heeft nog even nagedacht over het op de juiste (coronaveilge) indelen van de racketavond. Wij kunnen zich namelijk voorstellen dat er mensen zijn, die heel erg voorzichtig zijn m.b.t corona, daardoor afhaken of niet komen opdagen vanwege de wellicht nog onduidelijke regels.

De manier van indelen die we afgelopen woensdag hebben gehanteerd is natuurlijk de makkelijkste, maar niet helemaal coronaproof. Het zou zo maar kunnen zijn dat diegene die op deze manier indeelt niet alle pasjes in zijn handen wil hebben vanwege mogelijke besmetting of dat diegene die meedoet niet wil dat iemand anders aan zijn of haar pasje zit. Iedereen zit daar weer anders in.
Tevens is op deze manier niet duidelijk hoeveel deelnemers er zijn. Is het clubhuis open en de bar, dan is er geen probleem omdat het dan minder erg is om even te wachten. Dit lijkt ons nu toch anders omdat men wel de zekerheid wil hebben dat men kan spelen. Introducees zijn natuurlijk van harte welkom, maar het moet niet zo zijn dat Assumburgers dan niet kunnen worden ingedeeld.

Daarom gaan we als volgt organiseren:

  • Blokken van drie kwartier waarin kan worden getennist, de baan kan worden gesleept en men zich kan verplaatsen naar de eventuele volgende baan. De blokken starten ingaande 14 april a.s. vanaf 18:45-19:30 uur, 19:30-20:15 uur, 20:15-21:00 uur en 21:00-21:45 uur.
  • Iedereen dient zich te melden via het emailadres [email protected] waarin aangegeven kan worden voor welke blokken men graag zouden worden ingedeeld. Dit uiterlijk dinsdagavond voor 23:00 uur
  • Indeling wordt op basis van het aantal aanmeldingen vantevoren gemaakt en verstuurd naar de emailadressen. Zo weet iedereen wanneer men kan spelen en op welke baan. Tegen wie gespeeld wordt, wordt als verrassing opengelaten.
  • Introducees zijn welkom. Maar alleen als dat past qua aantallen. Assumburgers krijgen voorrang. Het kan dan zomaar zijn dat we een introducee helaas moeten afwijzen maar kan ook betekenen dat we proberen er nog een paar bij te regelen.

Wij denken dat we op deze manier voor iedereen een veilige manier hebben gevonden om mee te doen aan de racketavond en dat Assumburg laat zien dat ze het goed geregeld hebben. 

De organisatie van de racketavond:
George Wijte
Ad Overbeek
Bart Frens

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk