PvExpert Personeelsverloning uit Lelystad wordt platinum sponsor HTV Assumburg

13 september 2021


Beste leden,

Met trots stellen wij onze nieuwe platinum sponsor aan jullie voor: PvExpert Personeelsverloning.

Het verhaal hoe PvExpert sponsor van onze club is geworden, valt in de categorie 'bijzonder'.

Eigenaren Patricia en Antoon speelden eind augustus een potje tennis met onze (nieuwe) leden Bruna Pedro en Dennis de Groot op ons complex, alwaar het spontane gevoel in hen opkwam ons te vragen naar de mogelijkheden voor sponsoring. Er bleek namelijk nog wat ruimte over op baan 5.

Na een mailtje te hebben gestuurd naar de club, volgde een gezellig gesprek met Antoon waarin we de mogelijkheden bespraken. Op dezelfde dag na het voorstel te hebben verstuurd kwam het groene licht. Dat dit soort bedrijven/mensen nog bestaan is bijzonder en zegt veel over de manier waarop de eigenaren omgaan met hun klanten en collega’s. Betrokken, respectvol en dienstbaar.

Even wat meer over wie ze zijn en wat ze doen.

PvExpert is in 2009 opgericht door Patricia van Es-Damsma. De naam komt voort uit een samenspel van haar initialen PvE en haar expertise op het gebied van personeelsverloning. Sinds 2011 is Patricia's echtgenoot Antoon van Es mede-eigenaar van PvExpert, gezien het feit dat het bedrijf dusdanig groeide dat hij haar wilde helpen dit op te vangen. Inmiddels is het familiebedrijf flink doorgegroeid; er werken op dit moment 9 mensen, waaronder hun dochter Charity en nichtje Susanne.

Patricia en Antoon hebben samen drie kinderen: Tony, Charity en hun Braziliaanse dochter Giovanna.

Zoals de intro al verklapt regelt dit familiebedrijf de personeels- en salarisadministratie voor ondernemers, accountants en administratiekantoren. De salarisadministrateurs zijn NIRPA-gecertificeerd, en Patricia is daarnaast een Nmbrs Certified Professional.

Met hun kennis over salarisadministratie en de steeds veranderende wet- en regelgeving helpt PvExpert hun klanten om boetes te vermijden. En hun online personeels- en salarissysteem biedt klanten de mogelijkheid 24/7 eenvoudig en overzichtelijk alle personeelsgegevens te beheren.  

Ik zou jullie graag willen uitnodigen om eens een kijkje te nemen op hun website (www.pvexpert.nl), want die vat mooi samen waar ze voor staan, wat ze kunnen en wie de gezichten achter dit mooie bedrijf zijn.

Namens HTV Assumburg, hartelijk welkom.

Niels Quist

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk