Reglement introducés aangepast

29 maart 2021


Beste leden,
 
Graag jullie aandacht voor het aangepaste reglement voor introducés. Daar het nu ook mogelijk is om digitaal te reserveren, hebben wij het reglement voor introducés hierop aangepast.

Wij verwelkomen graag nieuwe leden op onze mooie park. Dus schroom niet om een keer een introducé mee te nemen. Promoot onze club bij jullie familie, vrienden en kennissen. Zie hier de acties die wij op dit moment hebben voor het werven van nieuwe leden.

Actie voor nieuwe senior- en juniorleden

  • Senior: nieuwe senior leden krijgen een éénmalige korting op het lidmaatschap. Deze leden hoeven geen inschrijfkosten te betalen. Het lidmaatschap bedraagt € 110,-.
  • Senioren: 4 kennismakingslessen op zondagochtend van 10:00-11:00 en van 11:00-12:00 uur voor slechts € 20,-.
  • Jeugd t/m 8 jaar: Kids Sport en Spel tennismiddagen. Op een leuke manier kennismaken met tennis en balsporten. Woensdag- en/of vrijdagmiddag van 15:00 uur tot 16:30 uur.
    4 lessen voor € 10,-.
  • Junioren 9 t/m 17 jaar: 5 kennismakingslessen voor € 20,-.
  • Leden: Als je als ‘Assumburger’ een nieuw lid aanbrengt, ontvang je € 10,-. per nieuw aangemeld lid. Dit bedrag wordt op je KNLTB-pas gestort.

Oude rackets
Om de drempel voor nieuwe leden zo klein mogelijk te maken zijn wij op zoek naar tennisrackets. Zodat we ze ook voor de eerste keer een racket kunnen aanbieden. Ook bij het organiseren van eventuele clinics hebben we dan een aantal rackets beschikbaar. Dus heb je nog oude tennisrackets in je kast liggen, waar je toch niets mee doe. Lever deze in. In het halletje van baan 9 zullen we een krat neerzetten, waar je de rackets kunt achterlaten. Alvast bedankt!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk