Uiterst belangrijk bericht lees dit goed!!!

28 juni 2024


Ons vernieuwde sportcomplex is bijna klaar! Voordat we de banen betreden is het belangrijk dat je onderstaande 5 punten goed leest!

 1. Speeltijd tennis en padel tot 22:15 uur
  Vanwege geluidsoverlast bij omliggende verenigingen hebben wij nauw samengewerkt met de gemeente Heemskerk en de Omgevingsdienst IJmond. Een professioneel geluidsbureau heeft een onderzoek uitgevoerd en we hebben besloten dat tennis en padel van 08:00 uur tot 22:15 uur zijn toegestaan. Na 22:15 uur mag er niet meer gespeeld worden en hierop zal streng worden gehandhaafd

 2. Verlichting
  De baanverlichting wordt automatisch uitgeschakeld om overlast te beperken. Voor de tennisbanen gaat de verlichting om 22:15 in een dimstand om de banen te vegen en te verlaten. De verlichting van de padelbanen gaat om 22:15 uur volledig uit.

 3. Ontheffing
  We mogen 12 keer per jaar ontheffing aanvragen voor speciale evenementen. Leden en buren worden altijd geïnformeerd over deze dagen waarop langer gespeeld mag worden.

 4. Sanctie bij overtreding
  Bij overtreding van de eindtijd (22:15 uur) geldt een boete van € 50,00 per persoon en een schorsing van 2 maanden. We rekenen op ieders verantwoordelijkheid en hopen deze sanctie niet te hoeven toepassen.
  Het huishoudelijk reglement en het baanreglement zijn hierop aangepast.

 5. Goede buur voor de omgeving
  We willen een goede relatie met de buurt behouden. Tijdens twee participatiebijeenkomsten hebben buren hun zorgen geuit en vertrouwen uitgesproken in onze maatregelen.

Laten we samen zorgen voor een mooie en respectvolle sportomgeving.

De nieuwe banen zullen volgende week gekeurd worden, op zaterdag 6 juli, na de feestelijke opening kunnen de banen voor het eerst bespeeld worden.

Met sportieve groet,
Bestuur HTV Assumburg

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 24174866

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059