Van de bestuurstafel 20 mei 2020

21 mei 2020


Beste leden,
 
Naar aanleiding van de berichtgeving KNLTB dubbelen mag weer willen wij jullie erop attenderen dat tot nader order ons protocol fase 2 steeds nog van kracht is! Dus nu nog dubbelen uitsluitend met toezichthouder!
 
De berichtgeving van de KNLTB geeft aan:
Vanaf nu mag er ook gedubbeld worden door volwassenen van 19 jaar en ouder, 4 spelers per baan, mits gecontroleerd en met 1.5 meter afstand. Verenigingen kunnen dit aan hun leden communiceren nadat ze deze versoepeling hebben afgestemd met de gemeente.
 
Wij dienen eerst duidelijkheid te krijgen van Team Sportservices Kennemerland en de Gemeente. Misschien worden er wederom aangepaste protocollen verwacht. Dat is op dit moment allemaal nog niet bekend.

In de berichtgeving staat ook tot onze grote teleurstelling dat terras en clubhuis nog gesloten dienen te blijven.  Wij hebben deze week al plannen gemaakt hoe we de openstelling van terras en kantine zo veilig en soepel mogelijk kunnen laten verlopen. Wij kunnen niets beloven, maar gaan zeker ons uiterste best doen om toch goedkeuring te krijgen om iets in de vorm van openstelling terras/bar mogelijk te maken. Ons terras is groot genoeg! Dit is van groot belang voor de club vanwege het sociale contact tussen de leden maar ook voor de clubfinanciën. Wordt vervolgd (hopelijk snel).

Met vriendelijke groet,
Leo Venus - voorzitter

Nieuwscategorieën Corona en onze vereniging

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk