Zomervakantienieuws

08 juli 2021


Beste leden,

Het is alweer juli en we zijn al bijna op de helft van het tennisseizoen. Het bestuur heeft hard gewerkt en gaat nu genieten van hun vakantie! 
Hieronder nog enkele mededelingen:

Tennislessen
Vanaf week 28 (12 t/m 18 juli) tot en met week 33 (16 t/m 22 aug) zijn er geen tennislessen. De lessen worden vanaf 23 augustus weer hervat.

Open Assumburg
Nog geen vakantieplannen? Geen nood, want door het open Assumburg toernooi sta jij in je zomervakantie lekker op de baan! 
In week 32 (7 t/m 15 augustus) vindt ons open toernooi weer plaats. Jij doet toch ook mee? Het is het leukste en gezelligste tennistoernooi van Heemskerk. Inschrijven kan via: www.toernooi.nl

Jeugdkamp
Op vrijdag 20 augustus tot zaterdag 21 augustus er weer een jeugdkamp voor alle jeugdleden. Heb jij je al ingeschreven? Het is een tweedaags evenement met een mix van tennis, plezier, clubgevoel en nog veel meer. Inschrijven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfIbENYqrMGmAto_ZkNFzNSFqH3G7ekyw6CunAmeWoQE_zxPg/viewform 

Park open 
We willen ons tennispark, net als vorig jaar, zo lang mogelijk openhouden. Vorig jaar ging ons park pas op 9 januari 2021 dicht wegens het weer. Door de geweldige inzet van de park- en groencommissie en Iwan zijn we erin geslaagd om op 16 maart de banen weer bespeelbaar te maken. Kortom ons park was slechts 8 weken gesloten. 

Vanaf maandag 23 augustus staan wij weer met zijn allen voor jullie klaar. Wij wensen eenieder een hele fijne vakantie! 

Vakantie groet,
Leo, Karin, Simone, Michael, Cees en Esther

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk