Onze trainster Claire Lablans

Goedendag,
Mijn naam is Claire Lablans, geboren op 8 mei 1987 en ik woon in Heemskerk. Ik geef al ruim 8 jaar met veel plezier tennistraining op HTV Assumburg, waar ik al vanaf mijn 7de jaar lid van ben. Voorheen gaf ik les voor Tennisschool Lablans en vanaf 2015 doe ik dit vanuit mijn eigen tennisschool: Tennisschool Claire Lablans. Ik verzorg de lessen voor van jong en oud, van beginners tot gevorderden.
Door mijn eigen tennisloopbaan heb ik veel ervaring opgedaan. Zo ben ik onder andere tot en met 14 jaar Nederlands kampioen geworden en heb ik in het internationale circuit meerdere Future toernooien in de dubbel gewonnen. Mijn kennis, ervaringen en enthousiasme voor het tennisspel wil ik graag over brengen aan mijn leerlingen. Hierbij vind ik de ontwikkeling van vaardigheden op zowel technisch als tactisch, sportief, fysiek en sociaal vlak belangrijk maar bovenal staat het spelplezier voorop.
Tijdens het zomerseizoen geven er meerdere trainers les voor tennisschool Claire Lablans op HTV Assumburg. De trainers die les gaan geven zijn, Janneke Wikkerink en Rick Metten.
Ben je geïnteresseerd en wil je graag leren tennissen of je vaardigheden verbeteren, neem dan gerust contact op met Tennisschool Claire Lablans [email protected]. We hopen u gezellig op de tennisbaan te ontmoeten.
Wie weet tot snel!
 
Sportieve groet,
Claire Lablans

Opleiding:
    • HBO Johan Cruijff University
    • A-licentie
    • B-licentie
 
Hoogste behaalde positie:
Nederlandse ranglijst enkelspel: 11
Nederlandse ranglijst dubbelspel: 18
Wereld ranking enkelspel: 834
Wereld ranking dubbelspel: 450
 
Hoogst behaalde tennisniveau:
Enkel 1 / dubbel 1
 
Competitie:
Landelijke hoofdklasse/ Landelijke eredivisie:
2005-2016
 
Verscheidene applicaties gedaan waaronder:
Tenniskids, Visie op techniek, Multi skillz, etc.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk