Rookvrij

Een rookvrije vereniging

Onze tennisvereniging H.T.V. Assumburg is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. We geven kinderen graag het goede voorbeeld. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. We hebben daarom vanaf 1 april 2020 de stap gezet naar een rookvrij tennispark.
 
Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst.  Hiermee beschermen we de jeugd tegen de verleiding om te gaan roken en het schadelijke meeroken. Zo biedt H.T.V. Assumburg iedereen een gezonde en veilige sportomgeving. 
 
Als kinderen anderen zien roken, lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders. Zien roken, doet roken. Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar.
 
Vanaf 1 april zijn wij rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! We vragen rokers, ook van e-sigaretten, om nergens op het park te roken. Vanaf de entree en plekken binnen ons tennispark, zoals langs de banen, baan 9 en het terras zijn rookvrij.

Vragen?

logo

E-mail

info@htvassumburg.nl

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk