Sponsoring

Sponsoren zijn belangrijk voor onze vereniging. Door hun steun zijn we in staat het park mooi aan te kleden met winddoeken. Met het sponsorgeld kunnen eventueel ook toernooien en prijzen gefinancierd worden.

Binnen Assumburg is de sponsorcommissie verantwoordelijk voor de contracten en contacten met de sponsoren.

Platinum sponsoren

Bronze sponsoren

Van Ingen

 

De sponsorcommissie heeft een drietal sponsorpakketten samengesteld, verschillend in prijs en contractduur. Het meestomvattend pakket is Platinum, dan volgt Bronze en het eenvoudigste pakket is Banner.

Belangrijk in het Platinum sponsorpakket is de extra aandacht voor de sponsoren gedurende het Open Assumburg tennistoernooi. Het toernooi is een van de bekendste in de wijde omgeving met ongeveer 600 deelnemers en evenzoveel toeschouwers. Het loont dus om voor dit pakket te kiezen. De contactpersoon voor het Open Assumburg toernooi is Jaap Jan Kleef: [email protected]

Sponsoren HTV Assumburg
Ben je zelf geïnteresseerd of ken je een bedrijf dat mogelijk geïnteresseerd is om de vereniging te sponsoren? Je bent van harte uitgenodigd om de sponsorcommissie hiervoor te benaderen. Iedereen is welkom en speciale wensen zijn altijd bespreekbaar.

Neemt u hiervoor contact op met het bestuur van HTV Assumburg: [email protected] 

Overzicht van alle sponsormogelijkheden en de daarbij behorende prijzen.

Sponsorpakketten.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059