Clubkampioenschap, Toernooien, Racketmiddag, Stickerkaart en Speelrechten

Jeugd Clubkampioenschappen
Ieder jaar wordt deze door de Jeugd Clubkampioenschappen Commissie georganiseerd. Hier kunnen alle jeugdleden aan deelnemen. Echter voor de selectiespelers is deelname hieraan verplicht.

Toernooien
Er worden per jaar ongeveer 3 à 4 toernooien voor de kinderen georganiseerd zoals onder andere: het openingstoernooi, ouder- kind toernooi en de jeugdclubkampioenschappen.

Racket-middag

Deze is inmiddels gestopt en begint weer in april. Het is iedere woensdag van 16:30 -17:30 uur. Deelname is geheel vrijblijvend.

Stickerkaart
De jeugdleden krijgen een stickerkaart. Als deze vol is mogen zij een kleine attentie uitkiezen. Ze kunnen stickers voor hun stickerkaart verdienen bij deelname aan de racket-middag. Ze krijgen dan twee stickers, en als ze vrijspelen krijgen ze één sticker.

Speelrechten
De jeugdleden tot en met 17 jaar hebben het recht om gebruik te maken van de banen om vrij te spelen op:

Maandag t/m vrijdag:

- van 14:00-18:00 uur
- van 18:00 tot 19:00 uur.
- Na 19:00 is het op doordeweekse dagen alleen voor senioren en de stipjeugdleden mogelijk om vrij te spelen.

Zaterdag en zondag: - het gehele weekend mits er geen competitie is.

Stipjeugdleden
Deze jeugdleden hebben het recht om ook ’s avonds te tennissen. Het betreft de jeugdleden van 16 en 17 jaar. Het afhangbord is hier ook op ingericht.
 
Waarom een oefenkooi met daarin een oefenmuur?
De oefenmuur is de beste tegenstander, want die heeft alle ballen terug. Dus wil je nog wat extra die backhand oefenen, of de beweging van de service. Dat kan allemaal en het grote voordeel is dat je niet steeds ballen hoeft te rapen, want de ballen komen via de muur steeds terug. 😊
En stel dat je ouders, broer of zusje moet tennissen, bv. competitie spelen, dan kun je nu gezellig mee gaan kijken. Want naast het kijken kun je nu zelf ook lekker een balletje tegen de muur slaan of een mini wedstrijdje samen met iemand anders spelen.

Minibaan
Een minibaan is een half veld, maar een compleet spel. Minitennis is voor iedereen die nog niet in staat is om tennis op gehele veld te spelen. Deze baan is ideaal om de allerkleinste kennis te laten maken met tennis. Maar ook de oudere jeugd vindt deze baan leuk.
Onze minibaan bevindt naast de oefenkooi.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk