Handleiding (bar)dienst invullen

Inleiding
 
LET OP: Met ingang van dit seizoen gaat Bart Frens de bar- en schoonmaakdiensten coördineren. Mocht je vragen hebben, stuur dan een email naar [email protected].
 
De (bar)Dienstenplanner is een onderdeel van de nieuwe applicatie KNLTB.Club.
Het invoeren wordt online via internet uitgevoerd. Daarnaast is het ook mogelijk om via de APP je diensten in de plannen. De dienstenplanner staat helemaal onderaan als je bent ingelogd in de APP (helemaal naar beneden scrollen).
 
Inloggen
Klik op de volgende link mijn Club - Assumburg om naar jouw persoonlijke pagina van HTV Assumburg te gaan.
Het inlogscherm zal nu verschijnen.
Vul je Bondsnummer(of Clublidnummer) en wachtwoord in en klik op “inloggen” .

Wachtwoord vergeten? Vul dan je bondsnummer in, klik op "Wachtwoord vergeten"
en volg de instructies op.
Als het wachtwoord is ingesteld log je in met je bondsnummer en wachtwoord.
 
Inplannen van Diensten
Ga in het volgende scherm (figuur 2) naar het tabblad “Bardiensten” (rood omcirkelt) met de pijltjes knoppen kan je naar de volgende maand. Er zijn verschillende weergaves mogelijk, door op “lijst” of “Kalender” te klikken of “maand” of “week” (groen omcirkelt). Als je op “Lijst” klikt krijg je een overzicht van je ingeplande diensten.
 
Als je een bardienst hebt gevonden die je wilt inplannen, klik je op de (groene) bardienst. Er kunnen meerdere bardiensten op hetzelfde tijdstip zijn.
 
Op het volgende scherm (figuur 3) van 6 april 2020 zie je dat er het type bardienst is beschreven (1pnt of 2pnt).
 
Klik vervolgens op Inplannen om de bardienst in te plannen, jouw naam zal verschijnen bij deze bardienst, en dan rood kleuren in de agenda.
Van de bardienst die nu is ingepland krijg je een melding per email.
 
 
 
Wijzigen inschrijving bardienst/schoonmaakdienst
Het is via de website mogelijk om gedurende de tijd dat de dienstenplanner open staat je weer uit te schrijven voor een dienst. Dit doe je door op je geplande dienst te klikken, en op "uitplannen" te klikken. Je zal een bevestiging krijgen van de uitgeschreven dienst.
Als de bardienstplanner is gesloten is het niet meer mogelijk om je uit te schrijven voor een dienst, mocht je dan niet meer kunnen zal je zelf voor vervanging moeten zorgen door bijvoorbeeld te ruilen van dienst.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059