Lidmaatschap

Algemeen
Leuk dat je interesse hebt in tennisvereniging H.T.V. Assumburg!
Wilt u graag en gezellig tennissen? Wordt dan lid van H.T.V. Assumburg.
H.T.V. Assumburg heeft zo’n 480 leden en bestaat al meer dan 40 jaar. Het gezellige clubhuis en de 8 gravelbanen worden veel bezocht door onze leden.

Tennispark 
H.T.V. Assumburg heeft 8 verlichte gravelbanen en een gezellig clubhuis, welke baan 9 heet. Voor de jeugd is er een minitennisbaan met aparte oefenmuur en een speeltuintje. Er is een ruime fietsenstalling en voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden als lid bij H.T.V. Assumburg
De contributie voor seniorleden (vanaf het jaar dat men 22 jaar wordt) bedraagt €140,- per seizoen en is inclusief:
  • Onbeperkt het hele jaar vrij spelen op onze tennisbanen zowel overdag als ‘s avonds
  • Deelnemen aan in KNLTB-verband georganiseerde toernooien en competities
  • De mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze clubtrainers Peter Pollé en Erik-Jan Ras
  • Deelnemen aan door H.T.V. Assumburg georganiseerde activiteiten

Als je lid wordt van H.T.V. Assumburg krijg je een tennispasje met een KNLTB-nummer. Dit nummer geeft je het recht om deel te nemen aan in KNLTB verband georganiseerde toernooien en competities. Daarnaast organiseert H.T.V. Assumburg een aantal, in clubverband georganiseerde activiteiten waaraan je gratis of tegen een kleine vergoeding kunt deelnemen.

De betaling van de contributie geschiedt per automatische incasso. Meer informatie hierover vindt u terug onder het kopje contributie. Hier staan ook de contributietarieven voor de jeugdleden vermeld.
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december.

Nieuw Lid
Bent u een nieuw lid van onze vereniging? Dan kan het soms lastig zijn om een geschikt tennismaatje te vinden. Gelukkig is de vereniging erg actief. Daarom wat tips om je op weg te helpen:
  • Houdt de website en social media zoals facebook en Instagram in de gaten voor de verschillende toernooien en activiteiten. Gedurende het jaar zijn er verschillende toernooien. Veelal zijn deze toernooien voor alle niveaus geschikt.
  • Heb je facebook? Like onze clubpagina: https://www.facebook.com/assumburg Zo blijf je van nieuws op de hoogte.
  • Volg tennisles, deze start 2x per jaar, maar is een goede manier om naast een verbeterde techniek ook mensen te leren kennen.
  • Daarnaast is er een laddercompetitie en elke woensdagavond een racketavond. Beide zijn een leuke manier om iemand van je speelsterkte te ontmoeten.
  • Schroom niet om mensen aan te spreken rondom de baan. De gezellige en ongedwongen sfeer van onze vereniging maakt dat het makkelijk mensen leren kennen is.

Voor een inschrijfformulier is het niet nodig dat u belt. U kunt ons digitale inschrijfformulier hier vinden.

Het inschrijfgeld voor senioren bedraagt € 20,--. 

Tegelijk met het formulier moet u een pasfoto uploaden. Deze zal op uw ledenpas geplaatst worden.
U kunt uw pasfoto ook later digitaal aan de ledensecretaris sturen. Het e-mailadres hiervan is: [email protected] 
Zonder pasfoto kan uw inschrijving niet in behandeling worden genomen!

Heb je nog andere tips? We horen het graag. Mail ons op [email protected]

Eerste jaar
Wanneer je lid wordt na 1 juli, wordt de helft van de contributie in rekening gebracht. Dit geldt alleen voor het eerste jaar.

Indien u dit wenst kunt u zich ook voor het lidmaatschap aanmelden bij de ledenadministratie:
de heer C. Schaap
Hertogenven 74
1963 RG Heemskerk
tel: 06-24460972
e-mail: [email protected]

Wijzigingen in gegevens
De ledenadministratie houdt het ledenbestand bij. Dus ook alle adressen, e-mail en telefoongegevens.
Zorg ervoor dat bij wijzigingen dit wordt doorgegeven aan de ledenadministratie. Dus stel niet alleen je teamgenoten, of de trainster/ trainer op de hoogte, maar ook de ledenadministratie.
Gelukkig is het in deze tijd van internet zeer eenvoudig om wijzigingen in adres, e-mail, telefoon etc. door te geven aan: [email protected]. Het kan ook via de post kan natuurlijk.

Het laatste nieuws via de e-mail
Regelmatig zullen we onze leden op de hoogte stellen van het laatste nieuws.
Op dat moment maken we gebruik van uw e-mailadres en natuurlijk wordt dit ook op deze website, Club app, facebook en Instagram vermeld.
 
Overigens gaan we zorgvuldig om met de e-mailadressen.
Ze worden alleen gebruikt voor zaken die de leden aangaan en betrekking hebben op de vereniging en de activiteiten aldaar.
We zorgen er bovendien altijd voor dat de adressen niet voor iedereen zichtbaar zijn (via BCC).
 
ClubApp
Het is namelijk zo dat de HTV Assumburg sinds enige tijd een eigen ClubApp heeft, de KNLTB ClubApp. Als je deze app gebruikt, kun je direct kennisnemen van belangrijk clubnieuws. Je krijgt dit nieuws n.l. aangeleverd via een push-bericht. Daarnaast is je rating in te zien en bijgewerkt met je laatste resultaten. Je uitslagen van de competitie staan er ook in verwerkt en je kunt andere teams als favoriet toevoegen.
Dat geldt ook voor je resultaten die je in een toernooi hebt gehaald.
Je kunt tennismaatjes zoeken en je kunt andere leden vinden binnen onze vereniging en uitnodigen om te tennissen.
Je ziet. Er zijn een heleboel voordelen Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. Het is dus bijzonder handig de ClubApp op je mobiele telefoon of tablet te installeren.
 
Nieuwe foto op de tennispas?
Is je foto op de tennispas ouder dan vijf jaar (bij junioren) of ouder dan tien jaar (bij senioren tot 50 jaar) dan dient er eigenlijk een nieuwe foto te worden aangeleverd.
Maar ook als je de huidige foto niet zo leuk meer vindt, kun je een nieuwe aanleveren.
Je kunt de foto, voorzien van bondsnummer, mailen naar de ledenadministratie (gescand zonder witranden en een minimale resolutie van 300*400 pixels) of per post opsturen naar de ledenadministratie.
 
Onderbreken speelrecht
Beleid ten aanzien van restitutie contributie in verband met ziekte, zwangerschap of blessures. De volgende regeling is hierbij van toepassing:
1. Bij melding vóór 1 maart zal de totale contributie (minus de verplichte KNLTB kosten à € 25,00) worden terugbetaald.
2. Bij melding en inlevering van de ledenpas vóór 1 juli zal de helft van de contributie (minus de verplichte KNLTB kosten) worden terugbetaald.
 
Het lidmaatschap wordt omgezet in een niet-spelend lidmaatschap. Indien men weer spelend lid wil worden, dient dit bij de ledenadministratie kenbaar gemaakt te worden. Dit kan op elk gewenst moment. Er zal dan vanzelfsprekend wel weer contributie betaald moeten worden, de hoogte hiervan is afhankelijk van het tijdstip.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059