Lidmaatschap

Algemeen
Leuk dat je geïnteresseerd bent in tennisvereniging H.T.V. Assumburg! 
Wil je graag gezellig tennissen & padellen? Wordt dan lid van H.T.V. Assumburg. Met je lidmaatschap ben je ook direct lid van de KNLTB.
Aanmelden als lid bij H.T.V. Assumburg
Schrijf je nu in via ons digitaal inschrijfformulier Aanmelden

Contributie
Het jaarlidmaatschap van HTV Assumburg is voor 12 maanden en loopt van 1 januari t/m 31 december. Contributie wordt per automatische incasso betaald. Voor meer informatie hierover en de actuele contributiebedragen, zie het gedeelte over contributie. Het inschrijfgeld voor senioren is eenmalig € 20,-.

 

Waarom lid worden van H.T.V. Assumburg?

  • Onbeperkt het hele jaar vrij spelen op onze tennis- & padelbanen zowel overdag als ’s avonds tot 22:15 uur.
  • Deelnemen aan in KNLTB-verband georganiseerde toernooien en competities
  • De mogelijkheid om tennisles te volgen bij onze clubtrainers Peter Pollé en Erik-Jan Ras
  • Deelnemen aan door H.T.V. Assumburg georganiseerde activiteiten
  • Zowel recreatief als in competitieverband spelen

Lidmaatschap in de loop van het jaar

Als je lid wordt na 1 juli, betaal je de helft van de contributie voor het eerste jaar, op voorwaarde dat je het volgende jaar ook lid blijft. Als je echter je lidmaatschap in het eerste halfjaar opzegt, wordt het volledige jaarlijkse contributiebedrag in rekening gebracht.

Tips voor een nieuw lid
Ben je nieuw bij onze vereniging? Het kan lastig zijn om een tennispartner te vinden, maar geen zorgen! Hier zijn wat tips om je op weg te helpen:

  • Stefan Oud en Jurre Brussel staan klaar om nieuwe leden te begeleiden. Neem gerust contact met ze op via [email protected] als je vragen hebt.
  • Blijf op de hoogte van toernooien en activiteiten via de ClubApp, website en social media. Deze evenementen zijn vaak geschikt voor alle niveaus.
  • Tennisles volgen is niet alleen goed voor je techniek, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten.
  • Doe mee aan de laddercompetitie en de wekelijkse racketavond op woensdag. Dit zijn leuke manieren om spelers van jouw niveau te ontmoeten.
  • Aarzel niet om mensen rondom de baan aan te spreken. De gezellige sfeer van onze vereniging maakt het gemakkelijk om nieuwe mensen te leren kennen.

Wijzigingen in gegevens
De ledenadministratie houdt het ledenbestand bij. Dus ook alle adressen, e-mail en telefoongegevens. Zorg ervoor dat bij wijzigingen dit wordt doorgegeven aan de ledenadministratie. Dus stel niet alleen je teamgenoten, of de trainster/ trainer op de hoogte, maar ook de ledenadministratie. Stuur een e-mail met je gewijzigde gegevens naar [email protected].

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059