Onze trainer Erik-Jan Ras

Beste tennissers van HTV Assumburg,


Ik ben Erik-Jan Ras en kom binnenkort trainingen verzorgen op HTVA en wil me hierbij, even in het kort voorstellen. Ik ben 28 jaar en tennissen is al 23 jaar mijn sport. Al vroeg begon ik met tennis doordat allebei mijn ouders de tennissport omarmden.

Hun enthousiasme voor de sport hebben ze van jongs af aan op mij over weten te brengen door veel met mij mee te gaan bij wedstrijden, te kijken en mij te supporten. Naast de trainingen, de toernooien en de competitie was ik ook in mijn vrije tijd veel op te tennisbaan te vinden.

Met vrienden speelden we altijd verschillende wedstrijdvormen zoals gewone wedstrijden rond de baan, apenkooien of storen. Allemaal verschillende spellen voor ons plezier en om onze tennishandigheid te verbeteren. Eén jaar ben ik er vanwege mijn studie tussenuit geweest. Na dat jaar, toen ik voor het eerst weer mijn racket oppakte en ging trainen, merkte ik pas hoe groot mijn passie voor tennis is en hoe erg ik de sport gemist had. Kort daarna ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar die ik met goed gevolg heb afgesloten.

Tijdens de opleiding liep ik stage bij Peter Pollé die mij nog enthousiaster wist te maken dan dat ik al was. Ook na de opleiding ben ik bij hem stage blijven lopen om mij zoveel mogelijk te bekwamen in het vak als tennisleraar. Ik heb de afgelopen periodes tennisles gegeven bij TV Pim Mulier, de Crommebal, de Gieteling en TV Spaarndam. Vanaf 1 oktober ga ik met heel veel enthousiasme, zowel in de tennishal als op het park, trainingen verzorgen bij HTV Assumburg,

Sportieve groet,

Erik-Jan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059