Onze trainer Erik-Jan Ras

Beste tennissers van HTV Assumburg,


Ik ben Erik-Jan Ras en verzorg sinds de winter van 2020 de lessen op HTV Assumburg. Sinds oktober 2022 heb ik Topp Tenn Tennis overgenomen van Peter Pollé en ben ik de hoofdtrainer van HTV Assumburg.

Tennis is al sinds dat ik vijf ben echt mijn sport. Al vroeg begon ik met tennis, doordat allebei mijn ouders de tennissport omarmden. Hun enthousiasme voor de sport hebben ze van jongs af aan op mij over weten te brengen door veel met mij mee te gaan bij wedstrijden te kijken en mij te supporten. Naast de trainingen, toernooien en competitie was ik ook in mijn vrije tijd veel op de tennisbaan te vinden.

Met vrienden speelden we altijd verschillende wedstrijdvormen zoals gewone wedstrijden, rond de baan, apenkooien of storen. Allemaal verschillende spellen voor ons plezier en om onze tennishandigheid te verbeteren. Ik ben er één jaar vanwege mijn studie tussenuit geweest. Na dat jaar, toen ik voor het eerst weer mijn racket oppakte en ging trainen, merkte ik pas hoe groot mijn passie voor tennis was en hoe erg ik de sport had gemist. Kort daarna ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar die ik met goed gevolg heb afgesloten. In oktober 2022 heb ik ook de tennisleraar B-opleiding afgerond.

Ik heb HTV Assumburg leren kennen als een hele warme vereniging waarbij iedereen zeer enthousiast is. De afgelopen jaren hebben wij veel meer jeugd en volwassenen les mogen geven en dat aantal blijft maar groeien. De komende jaren hopen we deze stijgende lijn voort te zetten!

Sportieve groet,
Erik-Jan.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059