Banen baanverlichting

Baanverlichting aan- en uitzetten

Er is een Ipad bij het afhangbord geplaatst. Daar staat een app op waarmee de verlichting aan- en uitgezet wordt. Je ziet op de Ipad het park met de 8 banen van een bovenaanzicht. 

Rechts onderin staan de banen 1 en 2. 
Links boven staan de banen 5 en 6.

Tik op de baan waarop je wilt gaan spelen en er komt een pop-up met meerdere keuzes.
In dit geval wil ik op baan 1 spelen en druk op banen 1 -2. Het heronder staande menu verschijnt en ik hoef dan alleen de keuze “Baan 1 ” te kiezen en de lampen van baan 1 gaan aan. De lampen van baan 2 gaan ook aan, alleen op een lagere lichtsterkte. Dit is ingeregeld door onze leverancier van de lampen. Als iemand nu op baan 2 wilt gaan spelen  en baan 1 is bezet, moet hij keuze “Baan 1 - 2” kiezen. Dan gaan ook de lampen van baan 2 aan.

Let er wel op dat wanneer je klaar bent en je kiest lampen “Uit” dat de lampen van beide banen dan uit gaan. Als je bijvoorbeeld klaar bent met baan 1 en er spelen nog mensen op baan 2, kies dan gewoon “Baan 2”. Dan gaan de lampen van baan 1 op bijschijnen stand staan en kan baan 2 gewoon verder spelen. 
Mocht er per ongeluk een verkeerde keuze gemaakt worden is dat geen probleem. Je kan de lampen direct weer inschakelen.
Er is geen wachttijd van 20 minuten meer voor het starten van de lampen.

LET OP:
De tijdschakelaar in de meterkast staat nu nog op overbrugging stand, als deze binnenkort weer uitgezet wordt dan zal de Ipad alleen te bedienen zijn tussen 17:00 en 23:00. Na 23:00 zullen de lampen automatisch uit gaan en zijn niet meer aan te zetten.

Mocht iemand in het banen overzicht plaatje op het pijltje linksonder hebben gedrukt, dan kom je in het startscherm van de app. 

Onderin staat  een balk met  “Control”.  Druk daarop en het overzicht van de banen wordt weer geladen.

Het banenoverzicht plaatje wordt geladen. Het is echter niet scherm vullend. Dus even met 2 vingers uitzoomen totdat de banen het beeldscherm weer vullen. Het satelliet plaatje komt na een paar seconden. Het heeft tijd nodig om te laden.

Jullie zien dat het op een makkelijke manier gaat. Er is nog een optie in het menu, namelijk  “Baan 1 – 2 Wedstrijd”, die stand wordt alleen tijdens toernooien aangezet. Zit ook achter een wachtwoord.
Ook is er een optie “Oriëntatie”. Die stand is op de sfeerverlichting aan te zetten. Lampen gaan op 10% branden. Handig om bij een toernooi alle banen te laten zien nadat de laatste wedstrijden gespeeld zijn.
Het is even wennen, maar het is niet moeilijk. Veel tennisplezier! 
Met vriendelijke groet,  George Wijte

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059