Regels digitaal afhangen vanaf 28 april 2021

Regels digitaal afhangen verantwoord sporten voor leden van H.T.V. Assumburg FASE10  vanaf 28 april 2021

  • Reserveren kan 48 uur van te voren.
  • Speeltijd voor enkelspel is 45 minuten, voor dubbelspel 60 minuten.
  • Reserveren kan alleen digitaal, dit i.v.m. hygiëne maatregelen voor COVID-19. Dus het digitale afhangbord zal nog niet beschikbaar zijn.

Hoe reserveer ik een baan?
Het reserveren van een baan kan via de website of de KNLTB ClubApp. De ClubApp is te downloaden via de App Store (KNLTB Club App in App store) of Play Store (KNLTB Club App in App store). TIP: Heb je de App ooit al gedownload, dan is het verstandig om de App te verwijderen en om deze opnieuw te installeren.
Inloggen in de App doe je met je bondsnummer. Dit nummer vind je op jouw spelerspas. Ben jij je pas kwijt, stuur dan een mail naar [email protected].

Als je bent ingelogd, kies je linksonder voor de optie Home. Er verschijnt een knop Baan reserveren. 
Kies voor Baan reserveren. Je komt automatisch op vandaag, maar via de kalender (rechtsboven) kun je de dag kiezen waarop je wilt reserveren. Je kunt 24 uur van tevoren reserveren.

De opties die voor jou beschikbaar zijn kun je herkennen aan de groene vakjes met '+'. Kies jouw baan en jouw tijdstip. Afhankelijk van baantype en jouw leeftijd kun je spelers toevoegen. Als alles klopt kun je reserveren. Je ontvangt per mail een bevestiging van de reservering

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk