Uitstel van Competitiewedstrijden

1. Uitstel van Competitiewedstrijden

Volgens artikel 26 van het Competitiereglement moet een competitiewedstrijd in zijn geheel worden gespeeld op de datum die in het competitieprogramma vermeld staat.

Eerder spelen is altijd toegestaan. Als beide aanvoerders hierover overeenstemming bereiken, is de overeengekomen datum de officiële speeldatum geworden (met alle consequenties voor niet op komen dagen e.d. die hieruit kunnen voortvloeien). Dit heeft als gevolg, dat als de wedstrijd op de onderling overeengekomen datum niet wordt gespeeld, of moet worden gestaakt wegens weersomstandigheden, deze wedstrijd alsnog uiterlijk moet worden gespeeld op de oorspronkelijke speeldatum volgens het wedstrijdprogramma.

Het Competitiereglement bepaalt dat je wedstrijden niet mag uitstellen wegens verhindering als vakantie, ziekte of blessures van spelers. In zulke gevallen zal men invallers moeten regelen.

2. Uitstel van jeugdcompetitiewedstrijden

Net als in voorgaande jaren is het wel mogelijk om jeugdcompetitiewedstrijden uit te stellen. Dit betekent dat alleen wedstrijden in de jeugdcompetities in onderling overleg met de tegenstander mogen worden uitgesteld naar een latere datum, op voorwaarde dat:

  • de wedstrijd wordt vastgesteld op een andere dan één van de officiële inhaaldata, én
  • de wedstrijd uiterlijk voor de laatste (= zevende) speeldag van de competitie wordt gespeeld.

Competitiereglement inzien

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059