Competitie spelen

De competitie is bij Assumburg altijd één van de hoogtepunten van het jaar en dan zijn alle banen volop bezet. Bij Assumburg kan competitie gespeeld worden tijdens de voorjaarscompetitie en de najaarscompetitie van de KNLTB.

Een competitie zonder deelnemers kan natuurlijk niet.

De inschrijvingen voor de seniorenteams van de voor- en najaarscompetitie openen resp. eind augustus en eind mei. De inschrijving gebeurt digitaal via deze website. Alle leden zullen een e-mail krijgen van [email protected] dat de inschrijving geopend is. Tevens wordt dit ook aangekondigd op de website en via Facebook.

De junioren krijgen van de JC (Jeugdcommissie) bericht om zich aan te melden voor de competitie.

U kunt zich per team opgeven. Eén persoon is de aanvoerder, die wordt geacht de competitieregels te kunnen toepassen, is verantwoordelijk voor het invullen van de uitslagen, aanspreekpunt van de VCL (competitieleider) en degene waar de competitiebijdrage wordt geïnd. Daarnaast dienen minimaal 3 spelers bij het team ingeschreven te worden.
De teams zorgen zelf voor invallers/sters e.e.a. zonder tussenkomst van de TC (Technische Commissie)/VCL. Invallers kunnen gevonden worden via de ledenlijst op de website.
Leden (nieuwe leden) die een team zoeken om competitie te spelen of als invaller beschikbaar zijn kunnen zich wenden tot ???(nog niet bekend).