Laddercompetitie

LaddercomoetitieAls lid van HTV Assumburg is het mogelijk deel te nemen aan de laddercompetitie.

Je kan kiezen uit enkelspel maar ook voor het dubbelspel!

Indien je wilt meedoen ga dan naar de website https://sportconnexions.com en meld je aan bij HTV Assumburg voor het enkelspel (bovenaan) of het dubbelspel (onderaan).
Elke 2 weken worden door het systeem spelers gekoppeld op basis van positie, resultaten en beschikbaarheid.
Je ontvangt per email een uitnodiging voor een wedstrijd. Je speelt met iemand van jouw niveau met wie je de voorgaande 10 weken niet hebt gespeeld. Een suggestie voor de dag wordt gebaseerd op de beschikbaarheid van beide of alle spelers.
Aan het einde van de ronde worden de wedstrijden verwerkt:

  • Je wisselt van ladderpositie als je wint van iemand die boven je staat.
  • Je zakt 1 plek als je de wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen.
  • Je wordt van de ladder afgehaald als je 2x op rij je wedstrijd annuleert.

Het is erg leuk om mee te doen en biedt je de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten van je eigen speelsterkte, met wie je uiteraard nog meer kan afspreken als je dat leuk vindt.

Het systeem is zeer flexibel. Je kunt zelf aangeven of je elke week, 1x per 2 weken of 2x per 3 weken wilt spelen. Uiteraard op een dag en tijdstip die jou en je tegenstander het beste schikken.
Ga je op vakantie of ben je geblesserd, dan is het zeer eenvoudig om je gedurende een periode af te melden zodat er voor jou geen wedstrijden worden gepland en je verder geen actie hoeft te ondernemen.

De stand in de ladder is een bijkomende zaak. Het gaat erom lekker te tennissen tegen mensen van je eigen speelsterkte. Deelnemers zijn erg positief.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059