Racketochtenden

Dinsdag- en donderdagochtend = racketochtend

Gedurende het seizoen worden de racketochtenden gespeeld op elke dinsdag- en donderdagmorgen. Het zijn gezellige en toch sportieve ochtenden, waar over het algemeen 60-plussers aan mee doen. Jammer genoeg, vallen er wel mensen af. Helaas komen er weinig mensen bij, dus nieuwe deelnemers zijn van harte welkom!

De racket-ochtenden zijn bij uitstek de geschikte gelegenheid voor nieuwe leden om kennis te maken met de vereniging. De Racket ochtend begint om 9:00 uur.

Dat wil zeggen dan start de eerste ronde dus probeer als het even kan wat eerder te komen.

Voor werkende mensen is het ochtendspelen minder mogelijk, maar die kunnen dan weer de racketavond op woensdag bezoeken.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Er wordt gestart om 09.00 uur en bij aankomst worden de tennisrackets in het daarvoor bestemde rek gezet.
  • De bardienst deelt de rackets uit en maakt kenbaar op welke baan er gespeeld gaat worden. Er wordt zoveel mogelijk gemengd gedubbeld.
  • De eerste wedstrijd is van 09.00 uur tot 10.00 uur.
  • Vervolgens roept de bardienst ons op voor koffiedrinken en dat doen we gezamenlijk tot 10.30 uur. Er wordt dan door niemand getennist.
  • Hierna gaan sommigen naar huis en komen er soms ook nieuwe deelnemers bij.
  • Om 10.30 uur maakt de bardienst opnieuw de baanindeling aan de hand van de dan aanwezige rackets.

In het algemeen wordt er tot 11:30 uur gespeeld, maar elke baanbezetting bepaalt in overleg de eindtijd. Hiervoor geldt geen regel, want na deze stop gaat iedereen naar huis.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059