Uitslagen invoeren

Belangrijke wijzigingen voor het invoeren van uitslagen
Als gevolg van de introductie van het nieuwe wedstrijdformulier en de meerjaren KNLTB ledenpas zijn er enkele belangrijke wijzigingen voor aanvoerders m.b.t. het invoeren van uitslagen, namelijk:
  • De aanvoerder is verplicht om in het enkel- en dubbelspel de spelers in volgorde van afnemende speelsterkte (dus niet op basis van actuele rating!) op te stellen. Aangezien we dit jaar overstappen naar de meerjaren KNLTB ledenpas dient de aanvoerder de speelsterktes van zijn eigen team voortaan op te zoeken in het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl.
  • De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl. De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren.
Let er dus als aanvoerder op dat wanneer je zelf een competitiedag niet speelt je dit tijdig aan de VCL doorgeeft zodat zij je teamgenoot kunnen machtigen tot het invoeren van de uitslagen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk