Uitslagen invoeren

Belangrijke wijzigingen voor het invoeren van uitslagen
Als gevolg van de introductie van het nieuwe wedstrijdformulier en de meerjaren KNLTB ledenpas zijn er enkele belangrijke wijzigingen voor aanvoerders m.b.t. het invoeren van uitslagen, namelijk:
Invoeren uitslagen en digitale teamopstelling:
Vanaf de voorjaarscompetitie 2020 zijn de papieren wedstrijdformulieren en scheurstrookjes afgeschaft en kunnen aanvoerders de opstellingen voorafgaand aan een competitiewedstrijd doorgeven via MijnKNLTB.nl.
Net als voorheen bepalen teams zelf, op basis van afnemende speelsterkte, de opstelling aan het begin van een speeldag. De aanvoerders van beide teams geven vervolgens de eigen opstelling door in de wedstrijd op MijnKNLTB.nl. Zodra beide aanvoerders de teamopstelling definitief hebben bevestigd worden de namen van de spelers overgenomen in het uitslagenformulier en zichtbaar voor iedereen.
Gedurende een speeldag kunnen uitslagen tussentijds worden ingevoerd door de aanvoerders. Tijdens de speeldag kunnen uiteraard ook wijzigingen in de teamopstelling worden doorgevoerd, bijvoorbeeld wanneer een speler geblesseerd is. Deze wijzigingen kunnen worden doorgevoerd bij het invoeren van de uitslagen.
 
In bovenstaande afbeelding zie je hoe het vernieuwde digitale wedstrijdformulier er uit komt te zien. Het formulier ondersteunt aanvoerders door direct de speelsterktes te tonen en automatisch te rangschikken op basis van speelsterkte (eerst enkel, dan dubbel). Vanzelfsprekend kunnen dames niet worden opgesteld in herenpartijen en vice versa. De optie 'Geen speler beschikbaar' is bedoeld voor walk-overs of wanneer teams niet voltallig komen opdagen.
  • De aanvoerder van het ontvangende team is verplicht om direct na afloop van de wedstrijd de uitslagen in te voeren op MijnKNLTB.nl. De aanvoerder van het bezoekende team is verplicht om, voor het verlaten van het park, de digitaal ingevoerde uitslagen op juistheid te controleren.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059