Onze padeltrainer

Wij hebben een samenwerking met Mats Jager; hij is een enthousiaste padeltrainer en een Assumburger in hart en nieren. 

Mats Jager

Ik zal mijzelf kort voorstellen voor de mensen die mij niet kennen. Mijn naam is Mats Jager, 24 jaar en van jongs af aan tennis ik al bij HTV Assumburg. Sinds 2020 ben ik begonnen met padellen en hier haal ik zo veel plezier uit dat ik heb besloten om van mijn hobby mijn werk te maken. Begin 2024 heb ik daarom de switch gemaakt en ben ik begonnen met het geven van padellessen bij Primos in Beverwijk. In februari ben ik begonnen met de opleiding en heb ik direct mijn licentie behaald. Ik mag mijzelf daarom nu officieel padelleraar noemen.

Padelles

Vanaf juli is het mogelijk om padellessen bij mij te volgen! Deze lessen geef ik in verschillende vormen, en hierbij moet je denken aan groepen van 1-4 personen. Het aanbod van de lessen bestaat uit reeksen van 5 of 10 trainingen. Padelles wordt gegeven overdag tot 19:00 uur voor alleen leden van HTV Assumburg. De prijzen voor de lessen bedragen €60,- per les.
Lijkt het jou leuk om meer van mij te leren en jouw padelkunsten tot een hoger niveau te tillen? Aarzel dan niet en vul direct jouw gegevens in bij het inschrijfformulier. Je kan mij bereiken op 06-37354267 of mail naar [email protected].
Hopelijk zien wij elkaar snel op de baan!

Met sportieve groet,

Mats Jager

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059