Even voorstellen

Over de vereniging
De gezellige Heemskerkse Tennisvereniging Assumburg (H.T.V. Assumburg ) is opgericht op 22 november 1976. Ons park, dat als één van de mooiste in de omgeving geldt, is 1 april 1977 in gebruik genomen. 

Het park
H.T.V. Assumburg is trotse bezitter van 3 padelbanen en 7 tennisbanen. Naast de 4 gravelbanen hebben we ook drie TennisPro Vision tennisbanen. Deze 3 TennisPro Vision tennisbanen zijn net als de drie padelbanen (mits het weer het toelaat) het hele jaar bespeelbaar. Dus gewoon lekker buiten spelen, ook in de wintermaanden. Alle banen zijn verlicht met ledverlichting.  
Voor de jeugd is er een minibaan, een multi sportveld met tennismuur en een gezellige speeltuin. Centraal in

 midden van ons park ligt het gezellig clubhuis Baan9.

Zelfredzaamheid:
Onze vereniging kenmerkt zich door veel gezelligheid en een groot deel zelfwerkzaamheid. 
Een lidmaatschap bij Assumburg houden we graag betaalbaar voor iedereen. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk alles in eigen beheer doen. Denk hierbij o.a. aan het onderhoud en de schoonmaak van het park, maar ook aan de organisatie van alle activiteiten rond Baan9. In de praktijk betekent dit dat ieder lid wordt gevraagd 2 keer per jaar een bardienst van een paar uur te draaien. Uiteraard (graag zelfs) mag een lid zich ook inzetten voor ander vrijwilligerswerk.

Competities en toernooien
H.T.V. Assumburg is aangesloten bij de KNLTB. Ieder lid van Assumburg is ook lid van de KNLTB. Het lidmaatschapsbewijs geeft recht op deelname aan in KNLTB verband georganiseerde toernooien en competities. 
Natuurlijk organiseert H.T.V. Assumburg ook zelf gezellige en sportieve activiteiten voor de jeugd en senioren. Kijk eens op onze website bij evenementen en toernooien. Uiteraard is er voor vrijspelen en trainen ook veel ruimte op onze vereniging, zowel voor de prestatiegerichte als recreatieve speler. 

Voor meer informatie over onze vereniging raadpleeg onze website.

Communicatie
H.T.V. Assumburg
Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk
[email protected] 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 24174866

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059