NIX zonder ID

NIX zonder ID.

Leden en bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom in onze kantine, baan 9. Voor een vitale en sportieve samenleving is het van essentieel belang dat alcoholmisbruik wordt tegengegaan. Een biertje kopen kan, alleen als je 18 jaar of ouder bent. En onder de 25 jaar, kan de bardienst medewerker vragen naar een geldig ID-bewijs. Hoe lastig dat soms ook is als je achter de bar staat. Daarom doen wij mee aan de Campagne ‘NIX Zonder ID’.
 
 
Wij zijn een sportvereniging van NIX. Wij zetten ons daarom in voor de norm NIX18: geen alcohol onder de 18 jaar.
 
Waarom NIX18? 
Er is steeds meer bewijs dat alcohol schadelijk is voor de ontwikkeling van de hersenen van jongeren. Dit kan leiden tot slechtere schoolprestaties, ongelukken, overschrijden van (seksuele) grenzen en alcoholvergiftiging. Daarom is het verboden alcohol te verkopen aan jongeren onder de 18.
 
Wilt u meer informatie over alcohol? 
- Kijk op www.nix18.nl 
- Kijk op www.alcoholinfo.nl
 
Geen alcohol schenken aan jongeren de 18
Maar help vooral onze barmedewerkers om de leeftijdsgrens goed na te leven. Als je geen 18 jaar bent, moet je geen alcohol bestellen. Doe je dat wel dan kun je de club flink in de problemen brengen want de gemeente kan stevige boetes uitdelen en/ of tot sluiting overgaan als er een overtreding wordt geconstateerd en het is uiteraard ook slecht voor je gezondheid.
 
Ook roepen we oudere leden, trainers en begeleiders op om geen alcohol door te geven aan jongeren onder de 18 jaar. Ken je verantwoordelijkheid. Ben je tussen de 18 en 25 jaar en wilt wel alcohol bestellen hou dan je ID bij de hand en drink niet teveel. Door het tonen van ID help je onze barmedewerker, jezelf maar zeker ook onze vereniging.

Want: NIX18 doen we samen!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059