Een lekker bakkie koffie

26 april 2024


Vandaag was het dan eindelijk zover: Assumburg heeft een nieuwe koffiemachine! Vanaf vandaag schenken wij een heerlijk bakkie bonenkoffie, cappuccino en meer. Na een uitgebreid vergelijk is Coffeeclick onze nieuwe koffieleverancier. Wij hopen dat het jullie allen zal smaken.

Wij kijken met veel plezier terug op de samenwerking binnen de 'koffiewerkgroep'. Onze dank gaat dan uit naar Maarten van der Linden, Ton de Haan, Peter Bruins en Joke Kooter voor hun inzet. Daarbij is het extra fijn dat ze allemaal als vrijwilliger binnen Baan9 actief blijven. Daarnaast dank aan Stefan de Jong voor het aanpassen van het koffiemeubel.

Laatste bardienst van de dag
Belangrijk is dat het apparaat dagelijks aan het einde van de laatste bardienst gereinigd wordt. Dus ben jij de laatste bardienst van de dag, zorg dan dat je de instructie (zie bijlage) volgt die aan de zijkant van het apparaat is geplakt. Het is eenvoudig en belangrijk dat het gedaan wordt om zodoende goede kwaliteit koffie te waarborgen. De grote reiniging wordt opgepakt door Joke en Peter.

Tot slot hebben we onze prijsstelling in samenspraak met het bestuur aangepast zodat we naast een lekkerder bakkie koffie ook een gezonde marge voor de club behouden.

Ook vrijwilliger?
Mocht je ook wat voor Baan9 willen betekenen, stuur dan een mail naar [email protected] . Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de inwendige mens tijdens het Open Toernooi in augustus.

Met sportieve groet,
Andries en Paul
Team Inkoop 

P.S. 
Help de club en stapt jouw bedrijf over op Coffeeclick dan ontvangt Assumburg een clubbonus van € 1.000,- ! Zie bijgevoegde flyer.

 

clubbonus flyer a5 (2).pdf

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059