Lidmaatschap en update padel

12 april 2024


Zoals vermeld in de aankondiging van de algemene ledenvergadering, heeft het bestuur tijdens de ALV belangrijk nieuws gedeeld over de realisatie van de padelbanen en een extra all-weather baan.

Vanaf eind april zullen we starten met fase 2 van "Samen maken wij de toekomst voor H.T.V. Assumburg!". 

Planning

  • Vanaf 20 april zullen baan 1 en 2 niet meer bespeelbaar zijn.
  • Het straat- en hekwerk rondom baan 1 en 2 zal worden verwijderd.
  • Let op voor werkverkeer.
  • Houd de instructies voor toegang tot het park (van de aannemer) in de gaten.
  • Begrip en medewerking voor mogelijke overlast worden gewaardeerd.
  • We hopen begin juli klaar te zijn.

Helpen
Om kosten te besparen, is besloten om voorbereidingswerkzaamheden zoals het verwijderen van planten en bestrating zelf uit te voeren. Alle hulp hierbij is welkom en toon je steun aan onze club! Stuur ons een e-mail, zodat we een afspraak met je kunnen maken. Vele handen maken licht werk!

Lidmaatschap
Het lidmaadschap voor tennis en padel bedraagt €200 per jaar. Als je in 2024 ook wilt gaan padellen, vul dan vóór 15 mei het inschrijfformulier in. Je betaalt dan slechts €20 extra voor padel, de helft van de €40 contributieverhoging ten opzichte van alleen tennis. Bij geen reactie blijft je lidmaatschap alleen geldig voor tennis en kun je geen padelbanen reserveren.

Let op! Ook niet-leden krijgen de kans om lid te worden van H.T.V. Assumburg. Er kan een ledenstop worden ingesteld, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Obligatie
Tot slot, ondanks dat we financieel akkoord hebben, zijn we nog steeds op zoek naar €20.000 aan extra obligatieleningen. Heb je interesse (of je bedrijf), of wil je je bijdrage verhogen? Laat ons weten dat je interesse hebt en vul het inschrijfformulier in. 

Het bestuur van H.T.V. Assumburg & De padelcommissie
[email protected] 
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059