'Vuurdoop gezelligheidstoernooi'

02 maart 2024


Beste ##VOORNAAM##,
 
Het is weer zover: rondom onze twee spiksplinternieuwe all-weatherbanen, wordt op dit moment hard gewerkt om onze gravelbanen in topconditie te brengen. Kortom; het voorjaarsseizoen van 2024 staat voor de deur!

Terugkijkend op 2023, kunnen wij met trots laten weten dat HTV Assumburg 66 nieuwe leden heeft mogen verwelkomen. Fantastisch!

Vanwege de aanstaande start van het voorjaarsseizoen en om voor onze enthousiaste nieuwe seniorenleden een gezellige avond te organiseren, presenteren wij met trots: het (eerste) Vuurdoop gezelligheidstoernooi!
Nieuwe- en bestaande leden van HTV Assumburg worden van harte uitgenodigd om zich in te schrijven! Een mooie gelegenheid om te oefenen voor de voorjaarscompetitie of om gewoon gezellig een balletje te slaan met- en tegen andere clubgenoten. De organisatie gaat haar best doen om zo leuk mogelijke combinaties te maken. Uiteraard wordt er (na afloop) met elkaar gezellig een drankje gedronken.

Het Vuurdoop gezelligheidstoernooi wordt gehouden op vrijdagavond 29 maart 2024. Punten voor de knltb-rating zijn er niet te verdienen maar wel iets veel leukers.. namelijk een voucher: “voor een weekend Cabriolet rijden” mogelijk gemaakt door Mercedes dealer Gomes! Dus misschien rij jij dit voorjaar wel met jouw teamgenoten naar een uitwedstrijd in een gave Cabrio 😊

Alles even onder elkaar:

Het Vuurdoop gezelligheidstoernooi
Wie: alle seniore leden (17+)
Wat: gezellige wedstrijden en een drankje na afloop
Waar: HTV Assumburg
Wanneer: vrijdag 29 maart 2024
Aanvang: vanaf 19:30 uur
Kosten: 5 euro per persoon
Inschrijven: [email protected] 

Inschrijven met een partner mag maar alleen inschrijven is ook helemaal goed. De inschrijving sluit op 17 maart 2024.

We zien je graag tijdens het Vuurdoop gezelligheidstoernooi!

Met sportieve groet,
Ad, Jurre en Stefan

 

Nieuwscategorieën Evenement

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Adres

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059