Zomerabonnement

Ook dit jaar is het voor niet-leden weer mogelijk, om via een éénmalig zomerchallenge-lidmaatschap gedurende de zomermaanden: juni-juli-augustus en september, kennis te maken met tennis en met onze vereniging. 

Voor wie is het zomerchallenge-lidmaatschap?
Het zomerchallenge-lidmaatschap is bedoeld voor mensen die geen volledig lidmaatschap willen bij H.T.V. Assumburg, maar wel graag in de zomermaanden willen tennissen op de gravelbanen van H.T.V. Assumburg. 

Periode
Het zomerchallenge-lidmaatschap wordt aangegaan voor vier maanden in de periode van 1 juni t/m 30 september 2021. 

Kosten
We bieden verschillende zomerchallenge-abonnementen aan. De kosten hiervan bedragen:

  • Junioren tot 18 jaar € 40,-.
  • Studenten van 18 tot 24 jaar € 55,-.
  • Senioren vanaf 24 jaar € 75,-.

Het zomerchallenge-lidmaatschap wordt geïncasseerd via automatische incasso. Het zomerchallenge-lidmaatschap geldt voor de zomermaanden juni-juli-augustus en september van 2021.
Het zomerchallenge-lidmaatschap eindigt automatisch op 30 september 2021. 

Status zomerleden
Als zomerlid ben je een tijdelijke lid van onze vereniging, en daarbij ook tijdelijk lid van de KNLTB. Als zomerlid bij H.T.V. Assumburg kun je gebruik maken van alle faciliteiten van onze vereniging. Dat betekent dat je onbeperkt kunt tennissen op één van de acht tennisbanen. In samenwerking met onze clubtrainers Peter Pollé en Erik-Jan Ras kan je ook, op beperkte uren, gebruik maken van   vier kennismakingslessen voor  slechts € 45,-. Voor meer informatie over de tennislessen verwijzen we je naar: https://www.topptenntennis.nl 

Vanwege het Covid-19 virus moet je wel vooraf een baan reserveren. Dit gaat heel eenvoudig via de  ClubApp op je mobiele telefoon. Hier tref je daar meer informatie over: https://www.htvassumburg.nl/knltb_clubapp 

Het is wel van belang dat je het juiste schoeisel (tennisschoenen geschikt voor gravel) draagt als je gaat tennissen. Ook tenniskleding wordt zeer gewaardeerd. 
Als Zomerchallenge-lid krijg je een officiële KNLTB-ledenpas, waarmee het toegang hek van het park geopend kan worden. 

Ben je straks zomerchallenge-lid en vind je tennissen bij H.T.V. Assumburg zo leuk, dat je eigenlijk niet meer wil stoppen met tennissen na eind september? 
Dan kan je direct na afloop van je zomerchallenge-lidmaatschap aanmelden als lid van H.T.V. Assumburg. Vanaf 1 oktober 2021 kan je dan ook meedoen aan alle open toernooien en meedoen met de competitie. Je kan bij een bestaand team terecht als dat team een speler te kort heeft, of je kan samen met andere nieuwe leden een nieuw team formeren. 
Enfin, er is dus reden om zomerchallenge-lid van H.T.V. Assumburg te worden, en na het fijne sfeertje op onze vereniging geproefd te hebben, ook te blijven ‘hangen’ als definitief lid van H.T.V. Assumburg! 

Let op, het zomerchallenge-abonnement is officieel een beknopt KNLTB-lidmaatschap dat automatisch eindigt op 30 september 2021. Met het Zomerchallenge-abonnement kun je dus ook deelnemen aan officiële KNLTB-toernooien.

Het zomerchallenge-lidmaatschap geeft geen stemrecht tijdens een ALV, en geen recht op kandidaatstelling voor een bestuurs- of commissiefunctie. Zomerchallenge-leden dienen zich te houden aan het huishoudelijk reglement.

Bardienst
Zomerleden hoeven geen bardienst te draaien. Wanneer men na afloop van het  zomerchallenge-lidmaatschap besluit om lid te worden, zullen de reguliere reglementen met betrekking tot bardiensten in werking treden.

Aanmelden als zomerlid
Inschrijven voor het zomerchallenge-lidmaatschap kan door: dit aanmeldingsformulier geheel in te vullen en te versturen  https://www.htvassumburg.nl/lid-worden onder vermelding van zomerchallenge-lidmaatschap 2021.

Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het zomerchallenge-lidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie aanvullende gegevens heeft ontvangen. Je zomerchallenge-lidmaatschap gaat in vanaf de eerste van de maand juni 2021.

Het huishoudelijk reglement tref je hier: https://www.dropbox.com/s/dl/48niaqrmsp18nvu/HUISHOUDELIJK%20REGLEMENT.pdf 
 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk