Zomerabonnement

Wat leuk dat je interesse hebt in het zomerlidmaatschap van H.T.V. Assumburg.
H.T.V. Assumburg biedt sinds 2020 deze nieuwe vorm van lidmaatschap aan; het zomerlidmaatschap.

Ook dit jaar is het voor niet-leden weer mogelijk, om via een éénmalig zomerlidmaatschap gedurende de zomermaanden: juni-juli-augustus en september, kennis te maken met tennis en met onze vereniging. 

Voor wie is het zomerlidmaatschap?
Het zomerlidmaatschap is bedoeld voor mensen die geen volledig lidmaatschap willen bij H.T.V. Assumburg, maar wel graag in de zomermaanden willen tennissen op de gravelbanen van H.T.V. Assumburg. 

Periode
Het zomerlidmaatschap wordt aangegaan voor vier maanden in de periode van 1 juni t/m 30 september 2022. 

Kosten
We bieden verschillende zomerabonnementen aan. De kosten hiervan bedragen:

  • Junioren tot 18 jaar € 45,-.
  • Studenten van 18 tot 24 jaar € 60,-.
  • Senioren vanaf 24 jaar € 80,-.

Het zomerlidmaatschap wordt geïncasseerd via automatische incasso. Het zomerlidmaatschap geldt voor de zomermaanden juni-juli-augustus en september van 2022.
Het zomerlidmaatschap eindigt automatisch op 30 september 2022. 

Status zomerleden
Als zomerlid ben je een tijdelijke lid van onze vereniging, en daarbij ook tijdelijk lid van de KNLTB. Als zomerlid bij H.T.V. Assumburg kun je gebruik maken van alle faciliteiten van onze vereniging. Dat betekent dat je onbeperkt kunt tennissen op één van de acht tennisbanen. In samenwerking met onze clubtrainers Peter Pollé en Erik-Jan Ras kun je ook, op beperkte uren, gebruik maken van vier kennismakingslessen voor  slechts € 20,-. Voor meer informatie over de tennislessen verwijzen we je naar: https://www.topptenntennis.nl 

Het is wel van belang dat je het juiste schoeisel (tennisschoenen geschikt voor gravel) draagt als je gaat tennissen. Ook tenniskleding wordt zeer gewaardeerd. 
Als zomerlid krijg je een officiële KNLTB-ledenpas, waarmee het toegang hek van het park geopend kan worden. 

Ben je straks zomerlid en vind je tennissen bij H.T.V. Assumburg zo leuk dat je eigenlijk niet meer wil stoppen met tennissen na eind september? 
Dan kan je direct na afloop van je zomerlidmaatschap aanmelden als lid van H.T.V. Assumburg. Vanaf 1 oktober 2022 kun je dan ook meedoen aan alle open toernooien en meedoen met de competitie. Je kan bij een bestaand team terecht als dat team een speler te kort heeft, of je kan samen met andere nieuwe leden een nieuw team formeren. 
Enfin, er is dus reden om zomerlid van H.T.V. Assumburg te worden, en na het fijne sfeertje op onze vereniging geproefd te hebben, ook te blijven ‘hangen’ als definitief lid van H.T.V. Assumburg! 

Let op, het zomerabonnement is officieel een beknopt KNLTB-lidmaatschap dat automatisch eindigt op 30 september 2022. Met het zomerabonnement kun je dus ook deelnemen aan officiële KNLTB-toernooien.

Het zomerlidmaatschap geeft geen stemrecht tijdens een ALV en geen recht op kandidaatstelling voor een bestuurs- of commissiefunctie. Zomerleden dienen zich uiteraard ook te houden aan het huishoudelijk reglement.

Bardienst
Zomerleden hoeven geen bardienst te draaien. Wanneer men na afloop van het  zomerlidmaatschap besluit om lid te worden, zullen de reguliere reglementen met betrekking tot bardiensten in werking treden.

Aanmelden als zomerlid
Inschrijven voor het zomerlidmaatschap kan door: dit aanmeldingsformulier  https://www.htvassumburg.nl/lid-worden geheel in te vullen, vinkje aankruisen bij "Zomerchallenge" en te versturen door op "Inschrijven" te klikken. 

Nadat je dit hebt gedaan, neemt de ledenadministratie contact met je op. De aanmelding voor het zomerlidmaatschap wordt definitief in gang gezet als de ledenadministratie je gegevens heeft ontvangen. Je zomerlidmaatschap gaat in vanaf de eerste van de maand juni 2022 en loopt tot en met 30 september. 

Het huishoudelijk reglement tref je hier: 
(nog invullen)
 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 251 230 910

Address

Communicatieweg 4
1967 PR Heemskerk

KVK-nummer

40594059